Komentované zprávy bank:
Předvánoční akce, kam jen dohlédnete - od Monety až po UniCredit


08. 11. 2019  00:21     Redakce     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK:

O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: Předvánoční akce, kam jen dohlédnete - od Monety až po UniCredit




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí.

Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!


V Hradci Králové začala výstavba nové regionální centrály ČSOB

ČSOB Začátkem prosince začaly stavební práce na klíčovém architektonickém projektu banky ČSOB v regionu. V lokalitě Aldis v Hradci Králové během následujících dvou let vyroste vysoce moderní a ekologická kancelářská budova, která pojme více jak 1 000 zaměstnanců banky. Nová regionální centrála ČSOB nabídne také řadu služeb pro obyvatele z blízkého okolí.

ČSOB novou centrálu v Hradci Králové přejeme. Důležité na této zprávě je však především skutečnost, že banka v České republice investuje. Výstavba centrály není levná záležitost a vždy představuje několik stovek milionů korun. Pokud tedy banka investuje v České republice, o to méně pak pošle na dividendách bez dalšího efektu pro tuzemskou ekonomiku do zahraničí.


Tento víkend ušetří klienti za nákupy s kartou MONETA Money Bank 15 %

moneta-money-bank-logo Ještě výhodnější předvánoční nákupy než obvykle nabídne tento víkend MONETA Money Bank svým klientům, kteří mají její platební karty s logem věrnostního programu bene+. Ve dnech 24. a 25. listopadu mohou tito klienti během „Štědrého víkendu bene+“ v celkem tisícovce kamenných nebo internetových prodejen dvaceti oblíbených obchodníků ušetřit 15 % z utracené částky. Akce se týká rovněž bezkontaktních plateb provedených platební kartou v mobilním telefonu prostřednictvím Google Pay.

Klienti Monety měli na konci roku 2018 žně. Když zaplatili kartou v programu bene+ ve dvou dnech, ušetřili 15 procent z utracené částky. Na akci oceňujeme především fakt, že se netýkala jen kreditních karet, jako je tomu u jiných obdobných motivačních projektů. Dalším pozitivem je, že se projekt týká i současných klientů a nikoliv jen těch nově příchozích.


Black Friday v UniCredit Bank

t_UCBk-3D Tisíc korun k super výhodné PRESTO Půjčce, snížená úroková sazba u PRESTO Půjčky na bydlení, nebo výhodné online refinancovaní hypoték. To je letošní Black Friday v UniCredit Bank – bance, která se před třemi lety přidala do této černé předvánoční horečky jako první banka na tuzemském trhu. Výhodné podmínky letos UniCredit Bank nabídne všem, kteří od 23. listopadu do 7. prosince navštíví kteroukoliv pobočku UniCredit Bank, UniCredit Bank Expres, web či UniCreditShop. Speciální pozornost by pak neměla uniknout všem, kteří si v závěru roku chtějí udělat pořádek ve svých závazcích a ještě si trochu přilepšit. U PRESTO Půjčky je nyní možné díky úroku již od 3,9 % p.a. dosáhnout na nejnižší měsíční splátku na trhu. A to je nabídka, která dokáže i na černý pátek nejednu tuzemskou domácnost doslova rozzářit.

Zajímavé zjištění. I banky mají Black Friday. O černém pátku si tak nejen v obchodech, ale už i v bankách můžete pořídit služby a produkty za různé bonusy nebo výhodnější podmínky. Přepokládejme optimisticky, že se nejedná o takové produkty, pro které jinak banka hledá těžko zájemce. Černý pátek tak nemusí být pro některé klienty této banky až tak dramaticky černý.


Minulé komentované zprávy bank:

Infolinka ČSOB umí komunikovat s neslyšícími a KB zkrátila ceník

naleznete  ZDE



Komentované zprávy bank: Předvánoční akce, kam jen dohlédnete - od Monety až po UniCredit

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12452902704

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3210
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4030
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8690
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5540
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8400
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0907
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více