Equa bank:
zájem klientů o on-line investování předčil očekávání


26. 02. 2019  00:10          komentáře (0)

Zájem klientů o jednoduché a unikátní on-line investování od Equa bank překročil prvotní očekávání. Jen za tři měsíce od uvedení tohoto produktu klienti investovali téměř 80 milionů korun, přičemž velkého zájmu se těší drobné investice při každém placení kartou. Tuto na trhu ojedinělou možnost drobných investic využila doposud polovina investorů. Equa bank proto vychází vstříc zájmu klientů a prodlužuje možnost investic bez vstupního poplatku až do konce března.

Equa bank: zájem klientů o on-line investování předčil očekávání




„Equa bank, která patří mezi lídry v oblasti srozumitelného a jednoduchého digitálního bankovnictví, byla první z nových bank, která klientům nabídla možnost on-line investování. Když jsme s touto nabídkou šli v listopadu loňského roku na trh, věděli jsme, že si brzy najde své příznivce, nicméně zájem klientů předčil naše očekávání. Jen za první tři měsíce u nás klienti investovali téměř 80 milionů korun. Velký zájem je také o jednoduché investování při každé platbě kartou. Průměrná měsíční výše drobné investice dosahuje 900 korun,“ řekl Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

 

Investice do fondů díky Equa bank aplikaci v internetovém bankovnictví (více na   www.equabank.cz/investice) může zvládnout každý. Celý proces je postaven na plánování investičních cílů, kterých si klient může podle potřeby nastavit i více. Tento přístup dává investování větší smysl a zvyšuje šanci na dosažení plánovaných cílů. Klient si po přihlášení do svého internetového bankovnictví volí z nabídky životních situací, které chce investicí řešit. V nabídce se zobrazují typické cíle, jako je například přilepšení na stáří nebo tvorba finanční rezervy.

Investice při platbě kartou

Velký zájem je i o další unikátní službu - možnost automatické investice při každé platbě kartou. Klient – pokud chce – si může nastavit, jaké částky (například 10, 20 nebo 50 Kč) chce střádat při každém použití platební karty. Jakmile nastřádaná částka dosáhne 100 korun a nastal den pro realizaci investice, jsou peníze investovány. Klient tak nakupuje a současně investuje. Tuto možnost využívá u Equa bank každý druhý investor! Je to výborný způsob, jak si investování vyzkoušet a zároveň mít lepší pocit z toho, že utrácí.

 

Do konce března investice bez poplatků

On-line investování od Equa bank má od uvedení na trh výhodné poplatkové podmínky. Nákup investičních fondů byl osvobozen od vstupního poplatku – tuto nabídku nyní Equa bank prodlužuje až do konce března! Nulové poplatky jsou také za zřízení, vedení či zrušení investičního účtu, stejně jako za správu a úschovu cenných papírů. Klienti neplatí ani žádné výkonnostní poplatky.

gr


 



Equa bank: zájem klientů o on-line investování předčil očekávání

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12497525600

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více