Hyde park - Pomůcku pro výklad RPSN nepotřebujeme. Lidi nejsou hloupí


21. 05. 2019  00:46     Miroslav Zeman     komentáře (0)

ÚTERNÍ SERIÁL - HYDE PARK: Čtenář a komentátor kritizuje postup našeho serveru, který se snažil prostřednictvím ankety o nejlepší výklad pojmu RPSN přiblížit tuto zkratku a její účel veřejnosti. Dle čtenáře lidé nejsou hloupí a RPSN znají velmi dobře. Polemiku naleznete v dalším textu. ČTĚTE DÁLE!

Hyde park - Pomůcku pro výklad RPSN nepotřebujeme. Lidi nejsou hloupí




Server Bankovní poplatky se snaží zvyšovat finanční gramotnost veřejnosti a tedy klientů bank. Takovouto formou zvyšování povědomí o nějakém produktu či ukazateli je i způsob ankety. V anketě tak mají čtenáři možnost vyjádřit se a přímo se zapojit do řešení problému či volby nejlepšího řešení. Anketa o nejlepší výklad pojmu a ukazatele RPSN byla mimochodem velmi úspěšná a zúčastnilo se jí 390 čtenářů. 

ANKETU I SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY A VÝSLEDKY ANKETY NALEZNETE ZDE

Komentář Caliguly:

Už se tomu nestačím divit. Už asi po sté tu čtu něco o RPSN. Už mi jde z toho hlava kolem. Lidi přeci nejsou blbí a tuhle zkratku už dávno znají. Vidí to v televizi, v novinách, v rádiu i na tomhle serveru. Všude RPSN, RPSN. To už musí při takové masáži znát i malé děti. Proč pořád lidi podceňujete a myslíte si, že bez vás nejsou schopní ani pořídit úvěr, nebo zvážit jestli je pro ně výhodný nebo ne. Každý taky ví, že úroky jsou úroky a RPSN zahrnuje i další výdaje spojené s úvěrem. Na tom není nic těžkého k pochopení. Myslím si, že opakováním si prostě jen sami zvětšujete vlastní nepostradatelnost, i když to přitom lidi nepotřebují a všichni to znají. Chtělo by to možná více přemýšlet a pak konat.

Reakce našeho serveru:

Děkujeme za Váš komentář. Faktem je, že navzdory Vašemu ničím nepodloženému tvrzení, že všichni lidi už zkratku RPSN znají, veškerá zjištění a šetřeníní mluví o opaku. Nejde přitom jen o samotné průzkumy, ale i o naše konkrétní zkušenosti a zjištění. Ty přitom získáváme kontaktem s obyčejnými lidmi - klienty bank. Můžeme Vás přitom ubezpečit, že velká část těchto lidí skutečně RPSN nezná a ani neví, co si mají pod touto zkratkou či jejím výkladem představit. Většina lidí se také i nadále zaměřuje při sjednávání či porovnání úvěru na úrokovou sazbu a RPSN prostě ignorují, protože neznají jeho význam. Pokud by se jednalo o všeobecně známou a používanou věc, nemuseli bychom spouštět tuto anketu a usilovat o trefnější pojmenování či výklad této zkratky. Tímto způsobem se také snažíme o popularizaci tohoto velmi důležitého ukazatele, který zásadním způsobem rozhoduje o výhodnosti či nevýhodnosti půjčky. Pokud Vy sám RPSN takto dobře znáte, tak vás chválíme 

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ KOMENTÁŘE A REAKCE NAŠEHO SERVERU NAJDETE V NAŠÍ SEKCI HYDE PARK ZDE! 



Hyde park - Pomůcku pro výklad RPSN nepotřebujeme. Lidi nejsou hloupí

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor