Jak vybrat nejvýhodnější spořící či termínovaný účet? U nás to jde snadno


24. 05. 2019  00:55     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PRODUKTY A SLUŽBY SERVERU BANKOVNÍ POPLATKY: Tentokrát se věnujeme spořícím a termínovaným účtům. Jaké mají aktuálně nabízené účty výnosy? Jak si je porovnat? K tomu slouží několik služeb na serveru Bankovní poplatky. ČTĚTE DÁLE!

Jak vybrat nejvýhodnější spořící či termínovaný účet? U nás to jde snadno




Mnoho našich čtenářů se na našich poradnách dotazuje, jak mohou nejlépe a nejjednodušeji zvolit nejvýnosnější spořící nebo termínovaný účet. Informací prý není moc a když, tak nejsou důvěryhodné. Proto jsme na serveru Bankovní poplatky spustili několik služeb, které těmto čtenářům výrazně pomohou zvolit ten nejlepší účet.

Pravidelné porovnání spořících a termínovaných účtů

Na našem serveru Bankovní poplatky zveřejňujeme každé dva týdny v úterý v sekci SPOŘÍCÍ ÚČTY porovnání spořících a termínovaných účtů, které je zcela aktuální. Vycházíme z aktuálních dat jednotlivých bank, které vždy každé úterý sbíráme a vyhodnocujeme. Na základě výsledků pak sestavujeme přehlednou a komplexní tabulku, která obsahuje všechny v tuzemsku nabízené spořící a termínované účty. Stačí si pak pouze tyto údaje porovnat a zvolit si ten účet, který je pro čtenáře nejvýhodnější a nejvýnosnější.

Pro zájemce pak máme možnost dohledat si porovnání spořících a termínovaných účtů až několik let nazpátek. Každý si tak může porovnat o jaké hodnoty se výnosy z těchto účtů v průběhu několika let snížily. 

Porovnání spořících a termínovaných účtů od dTestu 

Pokud by pravidelný přehled spořících a termínovaných účtů nestačil, máme tu i další službu. Tuto službu poskytuje sdružení dTest a jeho hlavním cílem je informování spotřebitelů o výších výnosů z těchto účtů. Porovnávač funguje on-line a na základě zadaných údajů o výši ukládané částky apod. vyhledá vyhledávač nejvýhodnější účty a ty také mezi sebou porovná. Údaje jsou opět zcela aktuální. Porovnávač spořících a termínovaných účtů naleznete na serveru Bankovní poplatky ZDE!

Každý zájemce o informace o spořících a termínovaných účtech tak může velmi rychle a přesně najít veškeré informace, které o produktech spoření potřebuje. Nikdo si tak nemusí ukládat naspořené finanční prostředky u své banky jen proto, že mu tato banka vede i běžný účet. Naopak si klient může rozložit své prostředky do více peněžních ústavů podle toho, jaké podmínky a hlavně výnos mu kterýkoliv z těchto finančních ústavů poskytne.


 



Jak vybrat nejvýhodnější spořící či termínovaný účet? U nás to jde snadno

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12502448176

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více