K přihlášení do mobilního bankovnictví Komerční banky stačí otisk prstu


12. 08. 2015  12:39          komentáře (0)

Pouze otiskem prstu se nyní lze jednoduše a rychle přihlásit do aplikace Mobilní banka od Komerční banky. Tato technologická novinka je zatím dostupná pro telefonní přístroje společnosti Apple s operačním systémem iOS, a to konkrétně pro modely iPhone 5S, iPhone 6 a iPhone 6 Plus. Pro autorizaci transakcí bude nutné nadále zadávat heslo. 

K přihlášení do mobilního bankovnictví Komerční banky stačí otisk prstu




„Využití biometrických dat, jako je například otisk prstu, je přirozeným trendem, který bude stále více ovlivňovat moderní bankovní služby. Komerční banka v tomto směru učinila první krok. Přihlášení do Mobilní banky je nyní při zachování maximální míry zabezpečení jednoduché a příjemné. Naši klienti ocení, že si nyní nemusí pamatovat přihlašovací údaje,“ uvedl Mojmír Prokop, manažer Distribučních kanálů a Customer Intelligence v KB.

Mobilní bankovnictví Komerční banky Mobilní banka je uživatelsky přívětivá a propracovaná aplikace s mnoha funkcemi. Kromě odeslání platebního příkazu umožňuje například sjednání žádosti o úvěr a vyřízení cestovního pojištění. Dále umí načítání a generování QR kódů, poskytuje informace o kurzech měn, o podílových fondech a také najde v okolí bankomaty a pobočky Komerční banky i místa, kde lze uplatnit slevy z programů nabízených pro majitele Lady karty a A karty.



K přihlášení do mobilního bankovnictví Komerční banky stačí otisk prstu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15707350032

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více