Komentované zprávy bank:
ČSOB investuje do online bezpečnosti, Sberbank odměňuje klienty


25. 09. 2019  00:02     Redakce     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK: O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: ČSOB investuje do online bezpečnosti, Sberbank odměňuje klienty




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí.

Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!


Sberbank přináší novou půjčku a konsolidaci se sazbou 3,9 %


sberbank Sberbank CZ přichází od 25. února se zbrusu novou půjčkou a konsolidací s bonusovou sazbou 3,9 %. Jedná se o jednu z nejvýhodnějších sazeb spotřebitelského úvěru a konsolidace na trhu, na kterou dosáhnou všichni klienti. Jedinou podmínkou je úvěr řádně splácet.

Rozmáhá se nám čím dál víc snaha odměňovat klienty za to, že řádně splácí. Jako kdyby většina klientů nesplácela včas a řádně. Ale dobře, když budeme odměňovat něco, co stejně funguje, tak proč ne. Pro klienta jen dobře. Určitě se jedná o výrazně lepší a vhodnější odměňování, než darování různých předmětů ve formě mobilů nebo hraček.


Equa bank získala ocenění Global Banking & Finance Review. Stala se Nejlepší retailovou bankou v ČR 2018


equa
Equa bank, přední hráč v oblasti on-line bankovnictví na českém trhu, získala v uplynulých dnech další prestižní ocenění. Renomovaný časopis Global Banking & Finance Review ji vyhodnotil jako Nejlepší retailovou bankou v České republice 2018 (Best Retail Bank Czech Republic 2018).

Hodnocení nejlepší retailová banka v České republice může být pro Equa Bank velkým vyznamenáním. Na druhou stranu hodnotil finanční a ekonomický časopis, který může mít od reálných informací a reálné situace v České republice poměrně odstup. V každém případě Equa Bank patří mezi kvalitní a úspěšné tuzemské banky.


ČSOB rozdělila milion korun mezi sedm projektů v grantové výzvě Bezpečnost v online prostředí


ČSOB V letošním již devátém ročníku ČSOB Nadačního programu vzdělání podpoří banka celkem sedm projektů, které se zabývají bezpečností v online prostředí. Nejvyšší grant ve výši 190 tisíc korun získala organizace Portus Prachatice zaměřující se na primární prevenci žáků základních a středních škol v Jihočeském kraji.

ČSOB se na bezpečnost v bankovnictví přímo orientuje. Zdokonalování bezpečnostních prvků a postupů v bankovnictví je pro banky velmi důležité. Každý problém s bezpečností totiž může poškodit celý trh bankovnictví jako celek. Milion korun pro projekty od ČSOB nejsou jen finanční pomocí, ale také pomocí mediální. Bezpečnost v on-line prostředí se tak více a efektivněji medializuje.




Komentované zprávy bank: ČSOB investuje do online bezpečnosti, Sberbank odměňuje klienty

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více