Komerční banka je poprvé generálním partnerem Letní Letné


22. 08. 2019  08:34          komentáře (0)

Vedle festivalu Rock for People se Komerční banka stala generálním partnerem další významné kulturní události prázdninových měsíců – Letní Letné. Přehlídky, která již 15 let udává krok novému cirkusu v České republice a od samého počátku představuje domácímu publiku špičkové tuzemské i zahraniční soubory.

Komerční banka je poprvé generálním partnerem Letní Letné




Letošní ročník startuje ve středu 14. srpna přechodem světoznámé provazochodkyně Tatiana-Mosio Bongonga z francouzského souboru Cie Basinga přes Vltavu na laně dlouhém 350 metrů.

V místě festivalu se budou moci všichni návštěvníci podívat do naší Hravé KB zóny, která bude otevřená každý den. V rámci ní se pak mohou těšit například na kavárnu v maringotce, stan s představeními, herní prvky pro děti i dospělé nebo na relaxační zónu pro rodiče a nejmenší děti. K dispozici bude také bankomat Komerční banky,“ uvedla Zuzana Čepelková, koordinátorka sponzoringu a CSR v Komerční bance.

„Jsme velmi rádi, že letošní ročník podpořila Komerční banka. Silní partneři nám umožňují sestavit kvalitní a divácky atraktivní program,“ doplnila Ivana Pěkná, manažerka festivalu Letní Letná.

Nový cirkus (contemporary circus, cirque nouveau) je mladý žánr, který vznikl v 70. letech 20. století ve Francii. Je „nový“ především ve srovnání s tradičním cirkusem, ze kterého vychází. Mezi tradičními představeními a novocirkusovými show jsou proto výrazné estetické rozdíly.

Letošní ročník Letní Letné trvá až do 1. září 2019.



Komerční banka je poprvé generálním partnerem Letní Letné

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12489316912

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více