Na poštách je od července možné platit kartami všech bank


15. 07. 2019  00:25     Tisková zpráva      komentáře (0)

V celé obchodní síti České pošty je možné od začátku července platit za poštovní služby kartami společností Mastercard a Visa všech vydavatelských bank. Poskytovatelem platebních terminálů je ČSOB, exkluzivní poštovní partner pro poskytování bankovních a pojišťovacích služeb na České poště.

Na poštách je od července možné platit kartami všech bank




„Jedná se o další důležitý krok v digitalizaci směrem ke zkvalitnění služeb pro klienty při využití technologických inovací a u lidí stále oblíbenějšího bezhotovostního placení. Digitalizaci služeb vnímáme my i Česká pošta jako důležitou součást úspěšného klientského servisu jak dnes, tak i do budoucna. Proto jsme rádi, že můžeme klientům České pošty společně přinášet taková řešení, která jsou pro ně užitečná a zároveň šetří jejich čas,“  říká Jan Sadil, vrchní ředitel a člen představenstva ČSOB, zodpovědný za oblast Retail.

„Jsme velmi rádi, že se zákazníci v celé naší rozsáhlé síti více než 3 200 pošt dočkali pohodlného a bezpečného způsobu bezhotovostního placení všemi kartami Mastercard a Visa. Využívání karet i mobilních aplikací při placení šetří čas i náklady, uleví obsluze na pobočkách a zkvalitní a zrychlí poskytování poštovních služeb. Vyřeší se tím i předchozí stav, kdy klienti neměli jasno v tom, kde mohou své karty využívat,“ uvedl Roman Knap, generální ředitel České pošty.

Česká pošta má celkem více jak 3 200 poštovních míst, z nichž 620 provozují třetí osoby pod názvem pošta Partner. Desetiletá smlouva o spolupráci mezi Českou poštou a ČSOB pro finanční a pojišťovací služby odstartovala rokem 2018. Navázala na předchozí čtvrt století dlouhou spolupráci pod obchodní značkou Poštovní spořitelna.



Na poštách je od července možné platit kartami všech bank

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15579310320

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více