Poskytovatelé půjček se předhání v předvánočních akcích. Tady jsou ty nejzajímavější


13. 11. 2019  09:01     Elephant Orchestra, s.r.o.     komentáře (1)

Nejkrásnější svátky v roce se blíží mílovými kroky. Bohužel pro řadu z nás je jejich příchod spojen s vysokou mírou stresu a utracených finančních prostředků. Tuto skutečnost samozřejmě registrují poskytovatelé bankovních a nebankovních půjček, kteří se v současné době předhání v tom, kdo svým zákazníkům a potenciálním klientům nabídne výhodnější předvánoční akci. Vybrali jsme pro vás některé z nich.

Poskytovatelé půjček se předhání v předvánočních akcích. Tady jsou ty nejzajímavější




UniCredit Bank vyhlásila Black Friday

Pokud od 23. listopadu do 7. prosince navštívíte kteroukoliv pobočku UniCredit Bank, UniCredit Bank Expres, web či UniCreditShop, můžete využít atraktivních nabídek v oblasti úvěrování. A v čem tenhle Black Friday vlastně spočívá? Banka vám dá tisíc korun k super výhodné PRESTO Půjčce, sníží úrokovou sazbu u PRESTO Půjčky na bydlení, nebo díky ní můžete získat výhodné online refinancovaní hypoték.

Česká spořitelna garantuje nejnižší splátku na trhu

Zajímavá je taky nabídka giganta na tuzemském trhu – České spořitelny. “Spořka” nyní garantuje půjčku s nejnižší splátkou, jakou seženete. Mezi další přednosti patří i skutečnost, že peníze máte na účtu do 15 minut od podepsání smlouvy. A je úplně jedno, jestli o ně požádáte online nebo osobně na pobočce. Půjčit si tady můžete 20 000 až 800 000 Kč bez zajištění a prokázání účelu. Půjčka je zcela oproštěna od poplatků za její vedení. V průběhu splácení si navíc můžete splátku kdykoli snížit či zvýšit, případně odložit.

Profi Credit: Na vánoční svátky, poloviční splátky

Pokud banka vaši žádost o půjčku zamítla, nezoufejte! Na našem trhu existuje nespočet nebankovních institucí, které vám půjčí i v případě, kdy jste v bance dostali STOPku. Jednou z nich je i Pojištěná půjčka od společnosti Profi Credit, která nyní přišla se zajímavou nabídku. Půjčku sjednanou před Vánoci vám jednoduše pojistí pro případ, že byste měli s jejím splácením problémy. S touhle nebankovní půjčkou můžete získat až 166 tisíc na cokoliv a navíc si můžete bezplatně odložit až 3 splátky.

Zonky nabízí půjčku levněji než v bance

Také společnost Zonky přichází se zajímavou nabídkou. Tou je výhodná půjčka, kterou můžete získat levněji než v bance. Jak si přečtete například v této recenzi, tak Zonky začíná na 2,99 procentech. Sjednání půjčky navíc vyřídíte online. Po schválení půjčky a podpisu smlouvy můžete mít peníze do pěti minut na účtu. Půjčit si tady můžete 20 000 – 750 000 Kč a to na dobu třeba i sedmi let. Zajímavou výhodou je i to, že u společnosti si můžete nastavit výši měsíční splátky. 

Bonusový úrok u Air Bank

Oblíbená nízkonákladová banka připravila pro své klienty další zajímavou akci. Tou je nižší úrok, který získáte jako bonus za řádné a bezproblémové splácení půjčky. Běžný úrok Air Bank se pohybuje okolo 4,9 % (u úvěrů nad 200 000 Kč). Mezi největší výhody Air Bank půjčky patří absence poplatků za žádný za sjednání, vedení nebo předčasné splacení, stejně jako možnost získat peníze do hodiny od podpisu smlouvy (platí pouze pro osobní návštěvu na pobočce). 



Poskytovatelé půjček se předhání v předvánočních akcích. Tady jsou ty nejzajímavější

Uver
Poskytuji půjčky společnostem a jednotlivcům s přiměřenou úrokovou sazbou 2%. Pokud máte zájem o nab...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16159117920

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2830
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7420
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8565
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3150
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0420
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0812
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více