První mPůjčka na vyzkoušení bude nově také na 2 roky


19. 03. 2019  09:02          komentáře (0)

mBank nově umožňuje splácení své unikátní první mPůjčky na vyzkoušení také po dobu dvou let. Vychází tak vstříc klientům, kteří si chtěli tuto první mPůjčku nastavenou původně na jeden rok vyzkoušet, ale výše splátky pro ně mohla být vysoká.

První mPůjčka na vyzkoušení bude nově také na 2 roky




mBank nově umožňuje splácení své unikátní první mPůjčky na vyzkoušení po dobu dvou let. Vychází tak vstříc klientům, kteří si chtěli mPůjčku vyzkoušet, ale výše splátky pro ně mohla být vysoká, a to třeba vůči parametru DSTI. Ten loňském roce zavedla ČNB jako povinný pro schvalování úvěrů na bydlení a který nesmí překročit podíl 45 % výše splátek všech úvěrových produktů dohromady vůči čistému příjmu klienta.      
 
„Půjčka s nulovou úrokovou sazbou je součástí transparentní nabídky mBank v oblasti úvěrových produktů již od podzimu 2015 a nyní ji tak tuto bezkonkurenční nabídku inovujeme tak, aby byla ještě zajímavější.“ vysvětluje Martin Podolák, ředitel divize úvěrových produktů mBank pro Českou republiku a Slovensko.Klienti mBank, kteří od ní zatím neměli půjčku, si tak mohou zvolit, zda si půjčí 10 000 až 40 000 Kč na 12 nebo 24 měsíců. Banka si stejně jako dosud na začátku účtuje 2 procenta z vypůjčené částky, přičemž úroková sazba je 0 % p.a. mBank tak umožňuje vyzkoušet si jednoduché a cenově mimořádně dostupné vypůjčení finanční částky za předem jasně stanovených podmínek, které klient vidí například na webových stránkách banky. Nastavení nízkého poplatku umožňuje současným i budoucím klientům seznámit se s tím, jak je v mBank jednoduché a transparentní rozumně si půjčit na své potřeby. V případě nejnižší možné vypůjčené sumy 10 000 Kč totiž klient zaplatí navíc pouze 200 korun. Při vypůjčení nejvyšší možné částky pro tuto speciální první mPůjčku na vyzkoušení, 40 000 Kč, zaplatí navíc pouhých 800 korun. RPSN tak při době splácení v délce 24 měsíců klesá na 1,96 % p.a. Výše splátky je pak 1667 Kč ve 24 měsíčních splátkách, v případě ročního splácení je pak výše splátky 3333 Kč. 
 
„O první mPůjčku na vyzkoušení mají největší zájem klienti ve věku okolo 40 let, více než dvě třetiny z nich mají rodinu, přičemž podíl žen a mužů je 2:3. Jsou v životě aktivní a je pro ně důležitá férovost. Pracují například v logistice či ve službách,“ vysvětluje Petr Král, produktový manažer spotřebitelských úvěrů mBank a dodává, že klienti, kteří se rozhodnou první mPůjčku vyzkoušet, si půjčují ze dvou důvodů. Tím prvním je investice do bydlení, a to jak formou menší rekonstrukce bytu či domu nebo jeho dovybavení, druhým je pak splnění snu o něco dřív, protože takovou půjčku vnímají jako zajímavý nástroj pro řízení osobních financí. S drobným přeplatkem ve výši 200 až 800 korun si tak mohou nyní až o dva roky dříve pořídit například nové sportovní jízdního kola, zajímavý hudebního nástroje, případně kurz, který jim nebo jejich dětem pomůže v rozvoji a budování kariéry. 



První mPůjčka na vyzkoušení bude nově také na 2 roky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15730754928

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více