PS:
Zájem o spoření roste


28. 04. 2011  10:20     Denisa Salatková     komentáře (0)

Nedávno ukončená kampaň Poštovní spořitelny zaměřená na spořicí produkty vykazuje úspěšná čísla. Za dobu jejího trvání se rapidně zvýšil počet zájemců o produkty z nabídky Era spoření. Největší zájem je mezi lidmi o Era červené konto, které oproti ostatním měsícům v roce zaznamenalo během kampaně více než dvojnásobný nárůst žadatelů.





Podobně jako u Era červeného konta vzrostla poptávka i po Era termínovaném vkladu, u kterého se množství zájemců v průměru také zdvojnásobilo. „Zájem o spořící produkty mimo jiné dokazuje, že Čechům není budoucnost lhostejná a myslí na zabezpečení i v případě nenadálých událostí,“ komentuje Milan Jursík, manažer marketingu Poštovní spořitelny.

To ostatně ukazují i výsledky Koeficientu rozumného zadlužení, podle kterého se více než polovině českých domácností daří hospodařit bez dluhů. „Češi začali v důsledku finanční krize zodpovědněji přistupovat ke svým financím. Podle našich zkušeností se snaží rozumně zacházet s úsporami a předcházet situacím, kdy by se mohli ocitnout v dluhové pasti - například sjednáním pojištění proti neschopnosti půjčku splácet,“ doplňuje Milan Jursík.

Mezi produkty Era spoření patří Era červené konto, které nemá žádnou výpovědní lhůtu a peníze je tak možné kdykoli okamžitě vybrat. Účet se ovládá přes internetové bankovnictví nebo po telefonu a k výhodné úrokové sazbě přidává také zdarma vedení a správu konta. Era termínovaný vklad zase zaručuje jistý výnos, i v době poklesu úroků na trhu se úroková sazba během doby trvání vkladu nesníží. Klienti navíc nemusí mít strach z nenadálých výdajů, neboť mohou kdykoli vybrat až 20 % uložených peněz, a to bez poplatku za předčasný výběr. Součástí spořících produktů je také Era první konto, jehož zvýhodněný úrok a žádná omezení či sankce pomohou našetřit dětem peníze pro vykročení do dospělosti.

Založení kteréhokoli ze spořicích produktů je jednoduché a snadné. Zákazníci mají k dispozici Finanční centra PS, pobočky České pošty po celé republice, webové stránky či internetové bankovnictví nebo finanční poradce ČMSS. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky a.s.



PS: Zájem o spoření roste

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15742572736

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více