Škody z vichřice


11. 03. 2019  16:25          komentáře (0)

Klienti AXA postupně hlásí škody, které na rodinných domech, rekreačních objektech a automobilech způsobila větrná bouře, která se přes Českou republiku přehnala v noci z neděle na pondělí. Likvidátoři odhadují, že účet silného větru bude v milionech korun. Jen během dopoledne zaregistrovali na 80 škod.

Škody z vichřice




Mezi škodami na nemovitostech převládají rozbitá okna a poškozené střechy, které nevydržely nápor silného větru. Výjimkou nejsou poškozené televizní, satelitní antény včetně těch pro bezdrátové připojení k internetu. 

Další škody, které patrně budou hlášeny s výraznějším zpožděním, se budou týkat rekreačních objektů. Řada z nich je zazimována a jejich majitelé je poprvé navštíví s příchodem jarního počasí.

Průběh likvidace škody mohou klienti AXA sledovat online na internetu, jehož prostřednictvím také mohou předávat potřebné dokumenty, jako například fotografie škod, pořizovací doklady či účty za náklady spojené s likvidací škod. Mají tak vždy aktuální přehled o stavu svého případu, který může být díky této moderní formě komunikace rychleji vyřízen.

Samostatnou kapitolou jsou škody na vozidlech, které poškodily polámané stromy nebo popadané tašky ze střech. Většinu těchto škod na vozidlech (z havarijního pojištění či připojištění k povinnému ručení) lze zlikvidovat pomocí online aplikace během 24hodin. S postupem poradí klientům operátoři AXA linky 292 292 292. Na internetových stránkách a sociálních sítích AXA jsou k dispozici informace, jak při hlášení škody postupovat a online sledovat stav likvidace.


 



Škody z vichřice

Diskutovat (0)