UniCredit podpořila účast šesti společností v síti ELITE


27. 04. 2019  00:20          komentáře (0)

  • UniCredit ELITE CEE Lounge podporuje rychle rostoucí společnosti v regionu střední a východní Evropy.
  • Platforma ELITE podporuje zlepšování obchodních modelů a zprostředkování kontaktů mezi společnostmi v celé síti skupiny UniCredit v zemích střední a východní Evropy.
  • Dvě společnosti ze dvou zemí regionu střední a východní Evropy – z Bulharska a Srbska – se dnes zapojily do deváté skupiny UniCredit CEE Lounge. Další čtyři malé a střední podniky se mohly připojit k platformě ELITE, a to díky spolupráci UniCredit Hungary s burzou cenných papírů v Budapešti (Budapest Stock Exchange).

UniCredit podpořila účast šesti společností v síti ELITE




UniCredit CEE s potěšením oznamuje, že dnes se k jejímu inovativnímu mezinárodnímu ekosystému ELITE připojily 2 nové společnosti. UniCredit CEE Lounge je součástí ELITE, mezinárodní skupiny londýnské burzy cenných papírů (London Stock Exchange), která se zaměřuje na podporu podnikání, zvyšování kapitálu a podporu urychlení růstu perspektivních společností.

Novými účastníky jsou společnosti ze dvou zemí z oblasti střední a východní Evropy, kde skupina UniCredit aktivně působí. Program UniCredit CEE Lounge dosud přijal 60 společností z 11 zemí v celé síti střední a východní Evropy skupiny UniCredit.

Cílem UniCredit CEE Lounge je pomáhat malým a středním podnikům v oblasti růstu těchto společností v budoucnosti, přičemž zvyšuje povědomí těchto společností o kapitálových trzích a o dostupných způsobech, jakými mohou získat finanční prostředky. Tento program rovněž pomáhá společnostem vytvářet přímý dialog s příslušnými investory. Společnosti z předcházejícího kola programu momentálně absolvují odbornou přípravu vedoucích zaměstnanců (executive training).

 

Devátou skupinu iniciativy UniCredit CEE Lounge tvoří následující společnosti:

    • ASIGEST - I&G BROKERS, Bulharsko

 

  • TERMOVENT, Srbsko

 

 

Díky spolupráci UniCredit Hungary s burzou cenných papírů v Budapešti se ke skupině mohly připojit čtyři nové společnosti:

    • CORECOMME SI, Maďarsko

 

  • SOMOGYI, Maďarsko
  • VIA BERAUTO, Maďarsko
  • GSV, Maďarsko

 

 

„Jsme hrdí na to, že naše partnerství s ELITE se ukazuje jako velmi úspěšné,“ uvedl Andrea Diamanti, ředitel firemního a investičního bankovnictví a privátního bankovnictví pro oblast střední a východní Evropy skupiny UniCredit.

„Iniciativa podtrhuje naši silnou víru v potenciál nejambicióznějších středních podniků v regionu střední a východní Evropy a pomáhá nám je podporovat při zdokonalování jejich obchodních modelů a podporovat je v růstu. ELITE představuje společnostem rovněž inovativní způsob, jak lépe pochopit jejich potřeby a strategie. Spojuje rostoucí podniky a poskytuje jim příležitost se navzájem inspirovat, vyměňovat si nápady, sdílet osvědčené postupy a nacházet vzájemné obchodní příležitosti.“

Luca Peyrano, generální ředitel ELITE prohlásil: „S radostí sledujeme rostoucí zájem o ELITE ze strany společností z regionu střední a východní Evropy, potvrzuje se tak důležitost partnerství jako je například konsolidovaná spolupráce UniCredit CEE s burzou cenných papírů v Budapešti. Platforma ELITE poskytuje podporu pro nejambicióznější malé a střední podniky v regionu střední a východní Evropy, pomáhá jim zvyšovat kapitál, podporuje jejich konkurenceschopnost na globální úrovni a pracuje na tvorbě propojeného odstupňovaného financování pro tyto společnosti.“

ELITE poskytla od svého začátku v roce 2012 podporu více než 1 100 mezinárodním společnostem. Jde o platformu a ekosystém, který pomáhá soukromým, ambiciózním společnostem růst a nabízí jim přístup ke vzdělávání, podporu při podnikání a přímý kontakt s mezinárodní finanční a poradenskou komunitou. Členové managementu získají informace o tom, jak urychlit pokrok společnosti, mít přístup k nejvhodnějšímu financování potřeb společnosti, rizikovému kapitálu, ale také k dluhopisovým nebo akciovým trhům, v neposlední řadě dostávají i rady, jak nejlépe zviditelnit svou společnost. Iniciativa ELITE je navržena tak, aby splňovala individuální potřeby každé společnosti vybrané do programu UniCredit CEE Lounge, přičemž UniCredit bude zapojena do školicích modulů a vzdělávání a zpřístupní vlastní služby podpory na míru pro malé a střední podniky. Více informací najdete na https://www.elite-growth.com/



UniCredit podpořila účast šesti společností v síti ELITE

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15587411888

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více