Unikátní kalkulátor bankovních poplatků využilo už více než 90 tisíc uživatelů


20. 08. 2016  00:38     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Server Bankovní poplatky nabízí svým čtenářům nejkomplexnější kalkulátor bankovních poplatků. Každý čtenář tak může během několika sekund zjistit kolik na poplatcích ve skutečnosti platí a jak by na tom byl v případě kdyby byl klientem jiné banky. Kalkulátor už využil rekordní počet čtenářů. ČTĚTE DÁLE!

Unikátní kalkulátor bankovních poplatků využilo už více než 90 tisíc uživatelů




Základem je odpovědět na otázky, které se nacházejí postupně na sedmi stránkách aplikace. Poté uvede uživatel pár základních údajů o své osobě, aby se mohl ke svému kalkulátoru v budoucnu vrátit. Následně pak kalkulačka vypočítá výši poplatku nejen u banky uživatele, ale i u dalších konkurenčních bank.  Uživatel si tak může porovnat kolik platí své bance a kolik by platil za stejný rozsah služeb u banky jiné.

Lidé tak zjistí, že platí často zbytečné částky, které by u jiných bank platit nemuseli. Jde přitom i několik desíte až stovek korun měsíčně, tedy několik tisíc korun ročně. Zda tuto částku zbytečně čtenář vynaloží z důvodu své pohodlnosti či nevědomosti už je jen a pouze na něm. 

Kromě výše samotného poplatku se také čtenáři dozvědí, kolik má která banka poboček a může se i přímo prokliknout na stránky příslušného bankovního účtu u dané banky. Služba je tak velmi komplexní a univerzální. Připomínáme, že informace o poplatcích jsou průběžně aktualizované a kontrolované. Navíc údaje poskytnuté čtenáři slouží jako zpětná vazba o poplatkové situaci na tuzemském bankovním trhu. Čtenář či uživatel, který údaje pro kalkulátor bankovncíh poplatků vyplní se tak podílí na politice snižování poplatků v České republice a těch pár vteřin či minut věnované vyplnění formuláře kalkulátoru poplatků zato zcela jistě stojí.

KALKULÁTOR BANKOVNÍCH POPLATKŮ NALEZNETE ZDE!



Unikátní kalkulátor bankovních poplatků využilo už více než 90 tisíc uživatelů

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více