107. DÍL - Ideální banka 21. století:
Ideální banka klasicky s otiskem prstu


09. 11. 2017  00:29     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ A ČTVRTEČNÍ SERIÁL - IDEÁLNÍ BANKA 21 STOLETÍ: V rámci osmého ročníku soutěže středních a vysokých škol přinášíme jednotlivé práce studentů od těch nejlepších po ty méně úspěšné. Podívejte se tak spolu s námi na svět očima našich dětí. 110. místo získal student Tomáš Světelský z Integrované střední školy Slavkov u Brna. ČTĚTE DÁLE!

107. DÍL - Ideální banka 21. století: Ideální banka klasicky s otiskem prstu




Tomáš Světelský je studentem Integrované střední školy Slavkov u Brna. Tato škola se účastní naší soutěže prvním rokem. I přesto je však velmi aktivní a vstřícná. Do soutěže tato škola přihlásila velké množství kvalitních prací svých studentů. ISŠ Slavkov u Brna prokazuje, že jí není finanční gramotnost studentů, ani úroveň bankovnictví v České republice cizí. Tomáš si představuje ideální banku klasickým způsobem, s širokým využitím možnosti otisku prstu.

CELOU PRÁCI TOMÁŠE SVĚTELSKÉHO NALEZNETE ZDE:

Dnešní moderní doba nabízí mnoho výhodných bank, i přesto některým chybí něco, co by stálo za pozastavení-zamyšlení, tím myslím vylepšení, co se týče výhod, pro získání nových klientů a zároveň pro spokojenost stávajících klientů bank.

V 21. století bych chtěl v bankách najít příjemné prostředí, ve kterém by se mělo nacházet dostatek posezení při delší čekací době, kdy je banka hodně zaplněná. Bylo by dobré u některých poboček prodloužit otevírací dobu. Měla by zaujmout čistotou, moderním prostředím a hlavně novými nabídkami a službami pro nové a stávající klienty. Bylo by také dobré zkrátit čekací lhůty všech služeb banky.

V 21. Století by mohla budoucí ideální banka mít možnost přihlášení k účtu nebo bankomatu pomocí otiskem prstu. Umožnilo by to mnohým z nás, že už nebudeme muset sebou vozit nebo nosit platební karty – to by mohla být taková prevence proti ztrátám karet a tím spojené vyřizování a zabezpečení odcizení peněz a hlavně zabezpečení proti pirátům internetu. Banky by mohly nabídnout neomezené vybírání peněz během měsíce, zvětšit úroky a zrušit všelijaké poplatky spojené s bankou. Větší nabídka bankovních účtů.

Banky se budou stále vyvíjet a my jako lidé jí k tomu můžeme velkou součástí přispět a to se mi líbí.

Partnerem soutěže IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ je dlouhodobě Air Bank, tedy banka, která na tuzemském trhu rovněž vyniká svou inovativností a snahou přinášet klientům neustále nová a efektivní řešení.

Air Bank

DALŠÍ SOUTĚŽNÍ PRÁCE SOUTĚŽÍCÍCH A INFORMACE O SOUTĚŽIL NALEZNETE ZDE!



107. DÍL - Ideální banka 21. století: Ideální banka klasicky s otiskem prstu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16427320032

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více