128. DÍL - Ideální banka 21. století:
Vstřícná banka je osobní


26. 02. 2018  00:34     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ A ČTVRTEČNÍ SERIÁL - IDEÁLNÍ BANKA 21 STOLETÍ: V rámci osmého ročníku soutěže středních a vysokých škol přinášíme jednotlivé práce studentů od těch nejlepších po ty méně úspěšné. Podívejte se tak spolu s námi na svět očima našich dětí. 129. místo získala studentka Beata Baselidesová z Třinecké obchodní akademie. ČTĚTE DÁLE!

128. DÍL - Ideální banka 21. století: Vstřícná banka je osobní




Beata Baselidesová z Třinecké obchodní akademie získala svou písemnou prací 129. místo, z celkových 155 soutěžních prací. Tuto studentku do boje v soutěži vyslala Třinecká obchodní akademi, která je v naší soutěži velmi aktivní a spolupráce s ní byla velmi příjemná a přinosná. Jak si tedy Beata představuje svou ideální banku budoucnosti?

CELOU SOUTĚŽNÍ PRÁCI BEATY BASELIDESOVÉ NALEZNETE ZDE:

"Před sebou vidím velkou vznešenou budovu. Je velmi moderní a sofistikovaná. Také velmi osobní. Nikde nevisí velké nápisy, letáky ani plakáty. Tahle banka na sebe nijak zvlášť neupozorňuje. Proč by to dělala? Nepotřebuje to, a přesto je žádaná.

Sleduji, jak lidé výše či níže postavení – ředitelé, poslanci, ale i studenti a důchodci vcházejí a vycházejí z banky. Banka mezi nimi nedělá rozdíly.

Vcházím dovnitř velkými prosklenými dveřmi. Stojím ve velké místnosti, která spíše připomíná prostředí Státní opery než ústřednu banky. Ani se nenadám a už se mě ujímá mladý muž, který mě provádí přes celou místnost, velkou chodbou až „jak jsem správně pochopila“ k jeho kanceláři. Pomáhá mi s odložením kabátu a galantně mi odsouvá židli a nabízí něco k pití. Vypadá jako správný úředník. Je velmi elegantně oblečen. Působí na mě velmi klidným dojmem. Stále mě překvapuje svými postřehy a názory na banku jako takovou. Nabízí mi celou škálu výhod, ale neslibuje nic, co nemůže splnit, naopak říká věci tak, jak jsou, nic nezlehčuje.

Nechává mě mluvit o mých představách, je vnímavý a bystrý, respektuje mé případné poznámky. Dopodrobna vysvětluje a pořád se dotazuje, zda chci něco změnit. Nechce, abych se já přizpůsobila jeho požadavkům, právě naopak on respektuje požadavky mé. Rozumí tomu co říká a chápe moje odmítání toho, co nechci. Je mi věrným posluchačem a každé mé žádosti bez problému vyhoví. Jeho odbornosti věřím.

Vytvoří si pro mě dostatek času, protože banka zaměstnává pár tisíc zaměstnanců a díky tomu mají na každého z nás čas.

Mám ráda svoji banku a nevyměnila bych ji. Jsem jejím věrným klientem.

Ona je příkladem toho, že i v bance se můžeme cítit jako doma."

Partnerem soutěže IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ je dlouhodobě Air Bank, tedy banka, která na tuzemském trhu rovněž vyniká svou inovativností a snahou přinášet klientům neustále nová a efektivní řešení.

Air Bank

DALŠÍ SOUTĚŽNÍ PRÁCE SOUTĚŽÍCÍCH A INFORMACE O SOUTĚŽIL NALEZNETE ZDE!



128. DÍL - Ideální banka 21. století: Vstřícná banka je osobní

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12491975136

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více