131. DÍL - Ideální banka 21. století:
Veškeré řešení věcí on-line


08. 03. 2018  00:50     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ A ČTVRTEČNÍ SERIÁL - IDEÁLNÍ BANKA 21 STOLETÍ: V rámci osmého ročníku soutěže středních a vysokých škol přinášíme jednotlivé práce studentů od těch nejlepších po ty méně úspěšné. Podívejte se tak spolu s námi na svět očima našich dětí. 132. místo získala studentka Hana Volešová  z ISŠ Slavkov u Brna. ČTĚTE DÁLE!

131. DÍL - Ideální banka 21. století: Veškeré řešení věcí on-line




Hana Volešová je studentkou Integrované střední školy Slavkov u Brna. Její poměrně stručná textová práce jí vynesla 132. místo z celkových 155 soutěžních prací. V každém případě však svou prací Hana sdělila, co by od Ideální banky 21. století očekávala a to s odkazy na současné příklady.

CELOU SOUTĚŽNÍ PRÁCI HANY VOLEŠOVÉ NALEZNETE ZDE:

"Ideální banka pro mě jako uživatele?

Musím mít možnost řešit všechny věci týkající se hypoték nebo splácení po internetu v jakoukoli denní i noční dobu, stejně jako výběr peněz z bankomatu.

Myslím si, že řešení věcí online je potom rychlejší a pro většinu lidí i přístupnější, hlavně je vše bez nutného docházení do různých poboček a čekání v nekonečných frontách kolikrát nepříjemných lidí.

Ideální by bylo, kdyby byla možnost vybírat peníze z jakéhokoliv bankomatu, bez poplatku za vedení a s vysokým procentem úroku na běžném učtu. Ale např. Air bank má úrok na běžném účtu 1,5 %

Dále by se mi líbila možnost půjček bez ohledu na výši příjmu, to je ale utopie. Každá banka nebo ten, kdo peníze půjčí, je chce dostat zpět a má-li klient nízké příjmy, pak příliš vysokou půjčku není schopen splatit.

Co se týče hypoték, tak by bylo být ideální, kdyby měla banka své partnery a když u nich budeme platit kartou, tak, aby vraceli alespoň 5% ze zaplacené částky. Př. (zaplatím 2000 za vybranou věc kartou a  na konci měsíce mi banka připíše 5% z toho, co jsem zaplatila, tzn. 100Kč ).

Tohle je můj názor na ideální banku 21. století."

Partnerem soutěže IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ je dlouhodobě Air Bank, tedy banka, která na tuzemském trhu rovněž vyniká svou inovativností a snahou přinášet klientům neustále nová a efektivní řešení.

Air Bank

DALŠÍ SOUTĚŽNÍ PRÁCE SOUTĚŽÍCÍCH A INFORMACE O SOUTĚŽIL NALEZNETE ZDE!



131. DÍL - Ideální banka 21. století: Veškeré řešení věcí on-line

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12586201184

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více