138. DÍL - Ideální banka 21. století:
Ideální banka umožní mít doma vlastní bankomat


02. 04. 2018  00:30     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ A ČTVRTEČNÍ SERIÁL - IDEÁLNÍ BANKA 21 STOLETÍ: V rámci osmého ročníku soutěže středních a vysokých škol přinášíme jednotlivé práce studentů od těch nejlepších po ty méně úspěšné. Podívejte se tak spolu s námi na svět očima našich dětí. 139. místo získala studentka Tereza Hylasová z SOŠ logistická Dalovice. ČTĚTE DÁLE!

138. DÍL - Ideální banka 21. století: Ideální banka umožní mít doma vlastní bankomat




Tereza Hylasová je studentkou Střední odborná školy logistické a středního odborného učiliště Dalovice. Tato škola vyslala z Karlovarského kraje do soutěže největší počet studentů se zajímavými pracemi, za což jí děkujeme. Hlavním produktem, který by Terezka u své ideální banky nejvíce ocenila je osobní bankomat, který by měl každý klient k dispozici přímo u sebe doma. Jedná se o unikátní nápad, se kterým přišla Terezka jako první. Otázkou je jenom jak by si realizaci takového nápadu představovala.

CELOU SOUTĚŽNÍ PRÁCI TEREZY HYLASOVÉ NALEZNETE ZDE:

"Byla jednou jedna banka, kterou všichni milovali. Ta banka byla ve všem nejlepší, byla vlídná ke svým zákazníkům, chovala se k nim vstřícně a všem se snažila pomoc. Neměla žádné úroky ani poplatky za vedení účtu, a to se líbilo i tomu nejméně bohatému člověku. Měla možnost vybírání i z cizích bankomatů zdarma, dala všem svým klientům dokonce osobní bankomat, který každý měl přímo ve svém domě, a tak nemusel putovat dlouhou cestu k vybrání svých těžce vydělaných peněz. Když přišel nový zákazník do banky a chtěl si tam uložit své bohatství a rovnou u ní zůstat, banka mi založila účet zcela zdarma a ještě mu k tomu dala malý dáreček na uvítanou. Dokonce mu každý rok jeho poklady štědře zúročila a tak bylo jeho uložené jmění vždy cennější. A od té doby měli všichni lidé tuto banku moc rádi, protože se o ně hezky starala a vždy je štědře odměnila."

Partnerem soutěže IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ je dlouhodobě Air Bank, tedy banka, která na tuzemském trhu rovněž vyniká svou inovativností a snahou přinášet klientům neustále nová a efektivní řešení.

Air Bank

DALŠÍ SOUTĚŽNÍ PRÁCE SOUTĚŽÍCÍCH A INFORMACE O SOUTĚŽIL NALEZNETE ZDE!



138. DÍL - Ideální banka 21. století: Ideální banka umožní mít doma vlastní bankomat

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15740712144

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více