Komentované zprávy bank:
Raiffka s rekordním ziskem, ČSOB pomáhá regionům


27. 04. 2016  00:37     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat ČSOB, Komerční bance a Raiffeisenbank.

Komentované zprávy bank: Raiffka s rekordním ziskem, ČSOB pomáhá regionům




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

ČSOB: ČSOB pomáhá regionům, letos rozdělí více než čtyři miliony korun

ČSOB oznámila svou pomoc regionům České republiky, mezi které rozdělila více než čtyři miliony korun. Děje se tak prostřednictvím programu ČSOB pomáhá regionům. Platí, že čím více jednotlivé projekty získají od jednotlivých dárců, o to větší podporu získají právě od ČSOB. Podpora veřejně prospěšných projektů je jednou z kategorií, které pozitivně hodnotíme při oceňování nejlepších bank v projektu GEEN Vstřícná banka. Tento projekt lze navíc pochválit i z dalšího důvodu. Nejedná se o projekt podbízivý, který má pouze za cíl propagovat banku samotnou, ale skutečně motivovat i individuální dárce, aby se podíleli na projektech zvyšujících kvalitu života v jejich okolí.

ČSOB

Komerční banka: Komerční banka a WORLDLINE rozšíří možnosti plateb kartami v ČR

Platby kartou stále jednoznačně vedou. Ačkoliv zde vidíme i další pokusy o technologické inovace, není v nejbližším období vidět žádná reálná alternativa, která by při placení právě platební karty nahradila. Komerční banka se rozhodla svézt právě na vlně rozvoje platebních karet a vytvořit alianci s největší evropskou společností poskytující servis plateb platebními kartami. Pro banku je takovéto partnerství velmi výhodné, protože se pak přímo podílí na rozšiřování a servisu platební sítě, spolu se související reklamou a výhodami. Věřme, že toto partnerství přispěje k dalšímu zlepšení a zpřístupnění kartových plateb.

KB

RAIFFEISENBANK v roce 2015: nárůst počtu klientů, vkladů i poskytnutých úvěrů a historicky nejvyšší zisk

Raiffeisenbank už má sama o sobě poměrně dlouhý název. Nicméně do názvu o hospodářských výsledcích se jí ani všechny pozitivní informace nevešly. Můžeme se tak dočíst že bance narostl počet klientů i vkladů, stejně jako objem poskytnutých úvěrů a dokonce se jí podařilo vytvořit rekordní zisk. Raiffeisenbank jako středně velká banka patří mezi ty úspěšné banky, které dokázaly i v roce 2015 svůj zisk zvyšovat. Můžeme snadno shrnout, že zisk banky se zvedl o čtvrtinu na 2,54 miliardy korun.

Raiffeisenbank

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Raiffka s rekordním ziskem, ČSOB pomáhá regionům

Diskutovat (0)