Komentované zprávy bank:
mBank s novými funkcemi, Fio poskytuje platební terminály


11. 05. 2016  00:47     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat mBank, Fio a Komerční banka.

Komentované zprávy bank: mBank s novými funkcemi, Fio poskytuje platební terminály




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

mBank: Mobilní aplikace mBank s novou funkcí Click2Call a flexibilním nastavováním limitů

Banka, o které dlouho nebylo moc slyšet je nyní překvapivě velmi aktivní. Každý měsíc tak banka představuje nové inovace u svých produktů a jedná se o poměrně zajímavé věci. Tentokrát si banka pochválila svou novou funkci Click2Call a flexibilní nastavování limitů. O co se jedná? Klienti mohou přímo přes mobilní bankovnictví měnit limity ke svým kartám. Další výhodou je možnost zavolání z aplikace přímo na Call Centrum, kdy se klient vyhne otravné a nepříjemné identifikaci. Klient si tak nemusí pro vyřízení banálních problémů pamatovat nejrůznější hesla a přístupové údaje.

mBank nová

Fio banka:Fio banka rozšiřuje nabídku o platební terminály a platební bránu

Banka, která je dlouhodobě GEEN Nejvstřícnější bankou v České republice přichází s další atraktivní novinkou. Fio banka se jako první nízkonákladová banka rozhodla poskytovat platební terminály pro obchodníky a platební brány pro e-shopy. Banka se tak přímo podílí na rozvoji platebních systémů a platební sítě pro platby kartou. Banka tak vstoupila do segmentu, který byl spíše doménou velkých bank. Pro banku se jedná o velmi prestižní a zajímavou aktivitu. Banka tak zásadně rozšířila služby pro své klienty - obchodníky a provozovatel e-shopů.

Fio banka

Komerční banka: Počet mladých návštěvníků národní galerie v Praze roste - volný vstup budou mít i letos

Komerční banka je vedle ČSOB nejviditelnější a nejaktivnější bankou v našich komentářích. Důvodem je fakt, že se jedná o zajímavé zprávy, se zajímavým obsahem a sdělením. Přehlédnout tak nemůžeme ani další aktivitu této banky a to partnerství s Národní galerií v Praze. Smyslem spolupráce je financování vstupného ze strany banky pro děti do 18 let a studenty do 26 let. Díky aktivitě a partnerství banky tak mají tyto skupiny obyvatel vstup do národní galerie zcela bezplatný. Komerční banka tak podporuje vzdělávání a pozitivní vztah ke kultuře ze strany naší nejmladší generace.

KB

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: mBank s novými funkcemi, Fio poskytuje platební terminály

Diskutovat (0)