Komentované zprávy bank:
Air Bank supluje a podle ING jsme velmi odpovědní


14. 12. 2016  00:32     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Air Bank, Raiffeisenbank a ING.

Komentované zprávy bank: Air Bank supluje a podle ING jsme velmi odpovědní




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

Raiffeisenbank: RAIFFEISEN BANK INTERNATIONAL je nejlepší bankou ve střední a východní Evropě

Panečku, že se ale umí pochválit. Upřesněme si, že se nejedná o ocenění pouze naší RB, která působí v České republice, ale o ocenění celé skupiny původem z Rakouska. Tyto výsledky potvrzují i další ankety a ocenění, kde se Raiffeisenbank pravidelně ocitá na vysokých místech, včetně svých produktů, které klientům nabízí. Musíme také připomenout, že RB je historicky první banka, která zvítězila v prvním čtvrtletí roku 2010 v našem klientském ratingu bank Nejvstřícnější banka. 

Raiffeisenbank

Air Bank: Skoro polovina Čechů řeší dárek od Ježíška i za někoho jiného. Vánočních nákupů se nejčastěji vzdávají muži

Suplujeme, suplujeme, stejně jako ve škole. Pořizujeme dárky za někoho jiného, což potvrdil průzkum který si nechala zpracovat Air Bank. Je hezké, že myslíme na své bližní a to ve chvíli, kdy za ně kupujeme někomu jinému dárky. Musíme si také přiznat, že většina suplovaných jsou právě muži, kteří se do obchodů moc nehrnou a stejně tak se nehrnout nakupovat dárky do textilu nebo hračkáren. Opět tak musí štefetu a aktivitu převzít naše milé ženy, které své manžely a partnery zastoupí a zahrají si tak za ně na Ježíška. A speciálně pro děti. Ještě, že toho Ježíka máme, protože ten supluje pořizování a rozvoz dárků úplně za všechny, včetně vašich rodičů. Chvála Ježíškovi. A Air Bank děkujeme za její zajímavý průzkum. 

Air Bank

ING: Peníze navíc? 80 % Čechů by je ušetřilo nebo investovalo

Vypovídací hodnotu podobných průzkumů necháme na vašem zvážení. Téměř všichni lidé se v průzkumech vyslovují velmi odpovědně a zainteresovaně, ale skutek utek. Proto je na místě i slovíčko "by". Jo, kdyby to šlo, tak bychom šetřili a investovali, ale ono to nejde. Musíme pořídit to a to, a potřebujeme nutně zase něco jiného a tak se jakékoliv dodatečné finance prostě utratí. Nic na tom nemění ani výsledek průzkumu, kde se mimořádných 80 % dotázaných vyslovuje proto, že by peníze získané navíc ušetřili nebo dokonce investovali. Zní to vtipně zvlášť před Vánocemi. Lidé prostě poslední dobou utrácí o sto šest a využívají toho, že se mají zase o něco lépe. Případně si ještě půjčí, místo aby šetřili.

ING

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna

 



Komentované zprávy bank: Air Bank supluje a podle ING jsme velmi odpovědní

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více