Komentované zprávy bank:
Sberbank má prý nej spořící účet a Uni nejlepší úvěr


06. 09. 2017  00:29     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Sberbank, UniCredit Bank a mBank.

Komentované zprávy bank: Sberbank má prý nej spořící účet a Uni nejlepší úvěr




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu GEEN Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!

FÉR spoření PLUS se stalo nejlepším spořicím účtem roku 2016

Ceny soutěže Finanční produkt 2016, které vyhlašuje renomovaný finanční portál Finparáda.cz, znají své vítěze. První místo v kategorii spořicích účtů získalo FÉR spoření PLUS. Spořicí účty od Sberbank bodují na stupních vítězů v posledních třech letech při každém vyhlášení.

Sberbank se pochlubila svým prvním místem v oblasti spořicích účtů, kde zvítězilo její FÉR spoření PLUS. Je pravdou, že spořicí účty této banky dosahují v posledních letech velmi dobrých výsledků a patří k těm nejvýnosnějším. Tuto skutečnost oceňujeme o to více, že se výnosy u vkladových produktů v posledních letech výrazně snižovaly a znevýhodňovaly.

Sberbank.JPG

PRESTO Půjčka UniCredit Bank nejlepším úvěrem v soutěži Finanční produkt roku. Zabodovala i Hypotéka.

UniCredit Bank opět potvrdila svou silnou pozici v úvěrových produktech. V soutěži Finparáda.cz  – Finanční produkt roku 2016 získala v kategorii neúčelových spotřebitelských úvěrů za PRESTO Půjčku první místo.  Kromě toho obsadila také třetí místo v kategorii Hypoték. V loňském roce představila banka několik úspěšných novinek pro neúčelový úvěr, zavedla možnost financování bydlení s PRESTO Půjčkou až po historicky nejnižší úrokové sazby u hypoték pro fixace od 3 do 10 let.

Pro banku je úspěch v soutěžích produktů velmi důležitá. Jednak se výrazným způsobem zviditelní daný produkt a zvýrazní se jeho přednosti, na druhé straně se zviditelní i daná banka. Hodnocení Finaparády je komplexní a podložené argumenty, i proto nemáme důvod hodnocení této ankety nevěřit, nebo jí jakkoliv zpochybňovat. Bance pak k umístění jejího produktu gratulujeme.

UniCredit Bank

mBank spouští kampaň na svou nejlevnější půjčku

mBank od pondělí 16. ledna spouští zároveň v České republice a na Slovensku kampaň na podporu své nejlevnější mPůjčky. Prostřednictvím hlavního claimu „Vaše první půjčka bez úroků nic neskrývá.“ chce opět ukázat, že nabídka mBank je transparentní a její nabídka je jednoduchá a výhodná.

Kampaň na půjčku je jedna věc a výhodnost konkrétní půjčky je věc druhá. Pojetí půjčky a úroků či poplatků z ní je ale u mBank velmi unikátní a zajímavé. I proto tato půjčka jistě stojí za pozornost a úvahu.

mBank nová

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Sberbank má prý nej spořící účet a Uni nejlepší úvěr

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více