98. DÍL - Ideální banka 21. století:
Ideální banka. Je vůbec banka aby vyhovovala všem?


05. 10. 2017  00:05     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ A ČTVRTEČNÍ SERIÁL - IDEÁLNÍ BANKA 21 STOLETÍ: V rámci osmého ročníku soutěže středních a vysokých škol přinášíme jednotlivé práce studentů od těch nejlepších po ty méně úspěšné. Podívejte se tak spolu s námi na svět očima našich dětí. 98. místo získala studentka Veronika Svobodová a Stefanie Šarayová z GOAP Znojmo. ČTĚTE DÁLE!

98. DÍL - Ideální banka 21. století: Ideální banka. Je vůbec banka aby vyhovovala všem?




Veronika Svobodová a Stefanie Šarayová jsou studentkami Gymnázia, střední pedagogické školy, obchodní akademie a jazykové školy Znojmo. Tato škola se účastní naší soutěže už druhým rokem. GPOA je přitom jednou z nejaktivnějších a nejúspěšnějších škol, které se naší soutěže účastní. I nyní škola zaslala velké množství kvalitních prací svých studentů, které si postupně přestavujeme. Děvčata přišla s úvahou zabývající se problémem, co je ideální banka.

IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ:

Co je vlastně ideální banka? Při mém smýšlení přes všechny mé dotazy nalézám ten jeden nejdůležitější dotaz… Může být banka natolik ideální, aby vyhovovala všem?

Banky již v téhle době došly do obrovského zdokonalení a veškeré služby a funkce jsou obdivuhodné. Má představa o zrodu ideální banky je však následující. Jelikož žijeme v moderním světě, uvítala bych rozhodně internetové bankovnictví. Bez toho by v dnešní době byla banka jako člověk bez ruky. Dále navazující funkce nesmí chybět vylepšená mobilní aplikace, ne moc velká, přehledná a hlavně by měla jít používat bez připojení na internet. Co je ale opravdu důležité, tak celková vylepšení a vlastnosti nestále používaných běžných účtů. Samozřejmostí jsou nulové poplatky. Ve srovnání to dopadne v mysli člověka tak, že se bude radovat z toho, že nemusí platit nic navíc, stejně jako když si objednáte z internetu a oni mají dopravu zdarma. Hned máte lepší a úspornější den! Dále pak nesmí chybět třeba platby online bez poplatků. Co se týče samotných poboček, musí jich být hlavně dostatek.

Lidé si banky začnou všímat, mluvit o ní a banka začne získávat více a více zákazníků. V samotných pobočkách by měly být hřejivé barvy, na zdech vzkazy od zákazníků, květiny pro milovníky přírody, odpočinkový koutek s televizí nebo časopisy a samozřejmě káva a čaj.

Věcí jako je těchto se dá vymyslet celá řada. Je důležité mít všechny i další z těchto vymožeností a dokonalostí, ale nejdůležitější na tom je, abyste u zákazníků nabudily dojem, že jste tu pro ně a svým přístupem můžete dostát všem jejich reálným požadavkům.

Partnerem soutěže IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ je dlouhodobě Air Bank, tedy banka, která na tuzemském trhu rovněž vyniká svou inovativností a snahou přinášet klientům neustále nová a efektivní řešení.

Air Bank

DALŠÍ SOUTĚŽNÍ PRÁCE SOUTĚŽÍCÍCH A INFORMACE O SOUTĚŽIL NALEZNETE ZDE!



98. DÍL - Ideální banka 21. století: Ideální banka. Je vůbec banka aby vyhovovala všem?

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15171417136

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více