125. DÍL - Ideální banka 21. století:
Dopis pro Ideální banku


15. 02. 2018  00:13     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ A ČTVRTEČNÍ SERIÁL - IDEÁLNÍ BANKA 21 STOLETÍ: V rámci osmého ročníku soutěže středních a vysokých škol přinášíme jednotlivé práce studentů od těch nejlepších po ty méně úspěšné. Podívejte se tak spolu s námi na svět očima našich dětí. 127. místo získala studentka Lucie Petrů z SOŠS Kavčí hory, Praha. ČTĚTE DÁLE!

125. DÍL - Ideální banka 21. století: Dopis pro Ideální banku




Lucie Petrů z SOŠS Kavčí hory, Praha zvolila pro svou práci formu dopisu. Písemných prací se sešlo v tomto ročníku hodně, ale forma dopisu ideální bance je skutečně unikátní a jedinečná. I díky tomu získala Lucie Petrů slušné 127. místo v naší soutěží Ideální banka 21. století.

CELOU SOUTĚŽNÍ PRÁCI LUCIE PETRŮ NALEZNETE ZDE:

Milá budoucí banko 21. století,

jsi tu s námi stovky let a neustále se zlepšuješ a přidáváš mnoho nových služeb. Již ve starém Egyptě jsme si k tobě ukládali naše cennosti. Lidé si k tobě schovávají peníze a věří, že se s nimi nic špatného nestane. Někteří si od tebe půjčují peníze na přežití krizových situací nebo si jen chtějí udělat radost a zadluží se u tebe. V dnešní době poskytuješ spousty služeb, které bychom si dříve neuměli ani představit, jako jsou převody z účtů, internetové bankovnictví, bezkontaktní karty, apod… Snažíš se, abys nám co nejvíce vyhověla a splnila naše očekávání.

Dnes je bankovnictví na velmi vysoké úrovni, ale přesto bychom vytkli pár věcí, které bys mohla potlačit ba dokonce zrušit. Pro většinu lidí by byla motivace dávat k tobě peníze, kdybys byl bez poplatků. Platit peníze za vedení účtu či karty v hodnotách stovek se nám zdá zbytečné a neefektivní, ztrácíš pak akorát své zákazníky. Za další bychom zvedli úroky u spořicích účtů minimálně na 10% a zároveň u půjček úrok snížili.

Ochota tvých zaměstnanců pomoci nám v náš prospěch bz také nabyl na škodu. Toto vše, co jsme napsali výše, jsou jen drobné formální úpravy, ale co by mohla být tvá nová služba, kterou bys nám mohla poskytnout? Přeci jen v dnešní době vše ovládají moderní technologie, tak co kdybys nám nabídla chytré platební karty, které by měli malý displej, který kdyby se zapnul, ukázal by nám stav účtu a my bychom ve špatných chvílích nemuseli hledat nejbližší bankomat, který by nám ještě část z peněz strhnul…Zkus o tom popřemýšlet.

S pozdravem lidé 21. století

Partnerem soutěže IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ je dlouhodobě Air Bank, tedy banka, která na tuzemském trhu rovněž vyniká svou inovativností a snahou přinášet klientům neustále nová a efektivní řešení.

Air Bank

DALŠÍ SOUTĚŽNÍ PRÁCE SOUTĚŽÍCÍCH A INFORMACE O SOUTĚŽIL NALEZNETE ZDE!



125. DÍL - Ideální banka 21. století: Dopis pro Ideální banku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15507640448

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více