Komentované zprávy bank:
Štědrý podzim u Raiffky a Vánoce u UniCredit


13. 11. 2019  00:22          komentáře (0)

Další články

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK:

O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: Štědrý podzim u Raiffky a Vánoce u UniCredit




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí.

Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!


UniCredit odměňuje klienty na Vánoce

t_UCBk-3D Kdo by nechtěl na Vánoce potěšit své blízké vysněnou dovolenou, novým kolem, romantickou novoroční večeří nebo jen potěšit sám sebe a splnit si dlouho odkládaný sen. UniCredit Bank se rozhodla svým klientům splnit jejich tajné vánoční sny. Ti mají nyní možnost vyjádřit svá přání, zaslat je do UniCredit Bank a banka dvaceti klientům s nejoriginálnějším přáním tato přání splní, a to až do hodnoty 20 000 korun. A co si pod stromeček přejete vy?

S trošku laciným marketingem přišla UniCredit před Vánoci 2018. Podobný typ výher a losování 20 nejlepších není zrovna naším šálkem kávy. Podobné soutěže, dle našeho názoru do seriózního bankovnictví nepatří. Ale pokud má banka nouzi o témata, hodí se i toto. Není to nic špatného, ale upřednostňovali bychom propagaci a prezentaci vhodnějších témat, které s bankovnictvím souvisí.


Podzimní Hypodny s bonusem až 5000 korun

raifeisenbank V rámci tradičních podzimních Hypodnů nabízí Raiffeisenbank zájemcům o hypoteční úvěr mimořádný bonus ve výši až 5000 korun po podpisu smlouvy o hypotéce.

Mimořádné bonusy mohou být jako motivace pro klienty skvělá věc. Hlavní roli by ale měly hrát vždy parametry úvěru a jeho kvalita než jednorázové dárky. Více než rozdávání dárků je ale pro banku důležitější mediální prostor, který díky bonusům může vyplnit a upozornit tak na svůj produkt, který potřebuje nabídnout.


Sberbank byla vyhlášena nejlepší transakční bankou střední a východní Evropy

sberbank Sberbank se stala vítězem globální finanční soutěže Transaction Banking Awards 2018. Dle pořadatele soutěže, britského časopisu The Banker, je banka nejlepší pro obchodní transakce ve střední a východní Evropě.

I Sberbank se dočkala umístění v soutěži a stala se nejlepší transakční bankou střední a východní Evropy. Výsledky této banky nejsou špatné ani v rámci našeho hodnocení Vstřícná banka a to z pohledu retailových služeb pro klienty. V tomto případě se bance daří i oblasti obchodních transakcí. Změna vlastníka této bance určitě velmi prospěla.


Minulé komentované zprávy bank:

Předvánoční akce, kam jen dohlédnete - od Monety až po UniCredit

naleznete ZDE 



Komentované zprávy bank: Štědrý podzim u Raiffky a Vánoce u UniCredit

Diskutovat (0)


Další články k tématu

Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12450791616

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3210
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4030
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8690
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5540
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8400
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0907
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více