90. díl - Ideální banka 21. století:
U ideální banky vyberete peníze díky scanu oční rohovky


14. 08. 2017  00:05     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ A ČTVRTEČNÍ SERIÁL - IDEÁLNÍ BANKA 21 STOLETÍ: V rámci osmého ročníku soutěže středních a vysokých škol přinášíme jednotlivé práce studentů od těch nejlepších po ty méně úspěšné. Podívejte se tak spolu s námi na svět očima našich dětí. 94. místo získala studentka Michaela Ženčuchová z GOAP Znojmo. ČTĚTE DÁLE!

90. díl -  Ideální banka 21. století: U ideální banky vyberete peníze díky scanu oční rohovky




Karolína Ženčuchová je studentkou Gymnázia, střední pedagogické školy, obchodní akademie a jazykové školy Znojmo. Tato škola se účastní naší soutěže už druhým rokem. GPOA je přitom jednou z nejaktivnějších a nejúspěšnějších škol, které se naší soutěže účastní. Do soutěže se dívka s krásným jménem Karolína přihlásila svou textovou prací. V její představě ideální banky vás na pobočce namasírují, nebo si vyzvedenete peníze pomocí scanu oční rohovky.

"Dle mého názoru by banka 21. století měla mít své bankomaty umístěné na mnoha místech, abychom, když potřebujeme, nemuseli chodit příliš daleko. Ve všech bankomatech by se daly vybírat a vkládat peníze, místo karet by stačil náš otisk prstu nebo snímač očí čili bychom nemuseli znát náš pin, bylo by to daleko rychlejší a bezpečnější i proti zlodějům, platit takovým způsobem by se mohlo ve všech obchodech, takže bychom nemuseli mít peníze v hotovosti, které se dají snadno ztratit.

 Kdybychom si chtěli založit účet, vzít si úvěr apod., vyrazili bychom do kamenného domu, který by byl moderně vybaven, klidné harmonické prostředí, abychom se tam mohli uvolnit a nebýt ve stresu, na stolech by bylo jídlo a pití zdarma nebo za malý poplatek. Minimální nebo žádné fronty by byly nejlepší, nikomu se přece nechce čekat hodinu na to, aby mohl přijít na řadu. Čas je v dnešní době dost vzácný, tak je potřeba ho mít, co nejvíc. Všechna křesla by byla masážní, což by vedlo ještě k většímu fyzickému i psychickému uvolnění. Zaměstnávat by se měli jen pozitivní zaměstnanci. Když se někdo na nás šklebí, není ochoten pomoci, tak ze sebe vydává negativní energii, která pak na nás působí a tím nám může překazit zbytek dne.

 A takhle si ideální banku 21. století já představuji."

Partnerem soutěže IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ je dlouhodobě Air Bank, tedy banka, která na tuzemském trhu rovněž vyniká svou inovativností a snahou přinášet klientům neustále nová a efektivní řešení.

Air Bank

DALŠÍ SOUTĚŽNÍ PRÁCE SOUTĚŽÍCÍCH A INFORMACE O SOUTĚŽIL NALEZNETE ZDE!



90. díl - Ideální banka 21. století: U ideální banky vyberete peníze díky scanu oční rohovky

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15730796128

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více