98. díl - Ideální banka 21. století:
Ideální banka nabízí služby na míru věkovým skupinám


15. 01. 2016  00:48     Miroslav Zeman     komentáře (0)

PONDĚLNÍ A PÁTEČNÍ SERIÁL - IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ: Soutěže studentů středních a vysokých škol za rok 2014 již byla vyhodnocena a byly předány ceny, my však pokračujeme v představování soutěžních prací studentů. Michaela Filipová by třídila služby pro klienty dle jejich věku.

98. díl - Ideální banka 21. století: Ideální banka nabízí služby na míru věkovým skupinám




Michaela Filipová je studentkou SOŠS Kavčí Hory Praha. Práce Míši se zabývá strategií, kterou by se měla budoucí ideální banka vydat. Tou nejsprávnější strategií je členění a tvorba produktů a služeb na míru věkovým skupinám klientů. Jiné produkty by tak využívali studenti, jiné produkty lidé ve středním věku a jiné produkty zase senioři. Míša vychází z názoru, že každá věková skupina má jiné potřeby a oceňuje jiné produkty a jiný přístup.

POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

Jak tedy vypadá ideální banka zaměřené na věkové skupiny dle Míši Filipové?

Ideální banka by dle mé fantazie měla v první řadě zaměstnávat odborníky na slovo vzaté, kteří mají dlouholeté zkušenosti s bankovnictvím. Program banky by měl myslet na všechny věkové kategorie naší společnosti. Podle věku zákazníka by měl být přizpůsoben i program, který by mu banka nabídla. Pro nejmladší by tu byl spořicí účet, který by byl bez poplatků. Pro studenty by tu byla možnost bezplatných služeb banky. Pro pracující lid zase menší úroky a pro momentálně nezaměstnané možnost odložit splátky. Měl by tu být i spořicí účet na důchod, který by byl též osvobozen od poplatků. Jako další program by banka měla nabízet manželské půjčky s nižším úrokem. Měla by tu být i možnost půjčky pro novopečené matky na výbavu miminka.

Pobočka banky by měla být plně modernizovaná a bezbariérová. Měla by mít zabudovaný dětský koutek s vyškoleným personálem. I kavárna a občerstvení by neměly chybět. Boxy, které dnes běžně v bankách najdeme, by se proměnily ve zvukotěsné místnosti, kde by se nikdo neostýchal probírat svou finanční situaci. V celé budově by měl být volný přístup na internet.

Bankomat banky by se proměnil ve zvukotěsný box a bankomat by měl mít volbu všech jazyků a možnost výběru peněz i v nejnižších částkách.

INFORMACE O SOUTĚŽI A PROJEKTU IDEÁLNÍ BANKA 21. STOLETÍ V ROCE 2015 NALEZNETE ZDE!

Maskot OFFICIAL



98. díl - Ideální banka 21. století: Ideální banka nabízí služby na míru věkovým skupinám

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15684694976

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více