Absurdní poplatek? Změna PINu!!!


07. 11. 2011  16:23     BP.com     komentáře (3)

A máme tady další krásný příspěvek do naší sekce Vrba, tentokráte se vážený čtenář Jiří P. rozepsal na téma změna PINu. Máte další náměty na absurdní poplatky? Sem s nimi!





Vážení přátelé,  .

rád bych přidal jeden absurdní poplatek, který v ČR banky uplatňují (alespoň ze své zkušenosti s Raiffeisenbank a Volksbank), tj. poplatek při změně PINu a který by si zaslužil "účast" v soutěži o absurdní poplatek roku.

 .

NOMINUJTE SVŮJ "OBLÍBENÝ" POPLATEK DO ANKETY O TEN NEJABSURDNĚJŠÍ ROKU 2011!!!

. Pokládámj jej za absurdní z těchto důvodů:  

1. jde o změnu bezpečnostního prvku mnou samotným v můj prospěch, tj. banka by to měla podpořit a dokonce i doporučit, aby se PIN, jistící účet. po určité době měnil

 

2. v bankách v zahraničí jde o jednoznačně operaci, která je jednak zdarma a jednak je možné ji provést na libovolném bankomatu, dokonce i jiné, konkurenční banky

 

- zkušenosti o nezpoplatněné změně PINu mám jak z let 1990-1998, kdy jsem byl v USA a měl zde běžný účet s bankovní kartou a PIN jsem mohl zdarma měnit jak v bankomatu, tak i na počkání na přepážce, tak i z Belgie, kde jsem od roku 2004, a PIN si mohu zdarma změnit v každém bankomatu, i konkurenční banky, kde je tato operace přímo nabízena na displeji, tak i v rámci internetového bankovnictví.

 

Jde o zdánlivou maličkost, ale charakterizuje přístup bank v ČR, které - byť jsou vesměs vlastněny zahraničními "matkami" - přistupují k českým a moravským klientům diskriminujícím způsobem, tj. chovají se k němu mnohem hůře, než by si dovolily ve svých vlastních zemích, např. zmíněné Belgii (ING, Dexia, KB), nebo Rakousku a Německu atd.

  Zdraví  

Jiří P.

VYZKOUŠEJTE NÁŠ NOVÝ FACEBOOK A PŘILEJTE SVŮJ VTIP DO SEKCE NEJ HLÁŠKY O BANKÉŘÍCH!



Absurdní poplatek? Změna PINu!!!

změna pin
naprostý souhlas, mbanka mě také dostala, no neva, jdu jinam, ztráta důvěry......
Změna PINu
Opravdu absurdní. KB inkasuje50,- Kč...
Ano! A smějme se mBanl!
S argumenty uvedenými v článku bude jistě každý souhlasit. Dodám k tomu ještě jednu veselou historku...
Diskutovat (3)