AGROÚVĚR PGRLF 3+ FINANCOVAL BĚHEM PRVNÍHO MĚSÍCE ZEMĚDĚLSKOU TECHNIKU ZA 130 MIL. KORUN


01. 06. 2012  13:18     tz     komentáře (0)

Společnost Société Générale Equipment Finance posiluje své postavení na trhu financování zemědělců. Ke konci dubna financovala zemědělskou techniku v hodnotě přesahující 146 mil. korun, což představuje meziroční nárůst o 4 %. Tržní podíl společnosti v tomto segmentu dosahoval ke konci 1. čtvrtletí 2012 9 %.





Dobrého výsledku dosáhla Société Générale Equipment Finance (SGEF) díky novému produktu AGROÚVĚR PGRLF 3+, který zemědělcům umožňujesnížit náklady na financování nové zemědělské techniky na minimum. Jen za první měsíc trvání tohoto výhodného úvěru uzavřela společnost obchody v hodnotě takřka 130 mil. korun.

 .

AGROÚVĚR PGRLF 3+ je založen na spolupráci Société Générale Equipment Finance s Podpůrným a garančním rolnickým a lesnickým fondem (PGRLF). Klienti mohou čerpat dotaci na úrokovou sazbu ve výši 3 % z programu Zemědělec PGRLF. Díky novému produktu AGROÚVĚR PGRLF 3+ nabízí SGEF slevu až 3% ze skutečné výše poskytnutého úvěru jako kompenzaci povinně placeného 1% navýšení úrokové sazby.

 .

„Société Générale Equipment Finance poskytuje zemědělcům komplexní služby. AGROÚVĚR PGRLF 3+ proto nekončí výhodnou úrokovou sazbou. Nedílnou součástí nabídky je také mimořádně výhodné allrisk pojištění, které sníží výsledné náklady na financování na minimum. Naši klienti z řad zemědělců se mohou plně soustředit na klíčové oblasti svého hospodaření a spolehnout se, že v nás mají při řešení finančních záležitostí silného a spolehlivého partnera,“ uvedl Mikuláš Přibyl, obchodní ředitel SGEF v České republice.

 .

Možnost využít nějaký dotační program je pro zemědělce při rozhodování o koupi nové techniky velmi důležitá, často i rozhodující. Kromě výhodných dotací od PGRLF proto v minulosti využili klienti SGEF také dotací od Evropské investiční banky.



AGROÚVĚR PGRLF 3+ FINANCOVAL BĚHEM PRVNÍHO MĚSÍCE ZEMĚDĚLSKOU TECHNIKU ZA 130 MIL. KORUN

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16387211008

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více