Air Bank:
Ostatní banky jedou na yinduismu


15. 06. 2014  08:18     TZ     komentáře (1)

Air Bank přišla s novým dílem své povedené reklamní kampaně. Tentokrát se seznámíme s novým hnutím yinduismu, které zachvacuje tradiční banky. Jak se projevuje?

Air Bank: Ostatní banky jedou na yinduismu




Teprve před pár dny začaly vyplouvat na povrch první důkazy o existenci takzvaného nehnutí Yindyistů, vzývačů bohyně odkládání Yindy [čtětě
"jindy"]. Toto nehnutí je široké veřejnosti zatím takřka neznámé, neboť jakoukoliv publicitu nechávalo na Yindy. Jak se však můžete dočíst na
Yikipedii <http://www.yindy.cz/> , jde o mocnou skupinu, která ovlivňuje historii lidstva již od vzniku pranáboženských tradic.

Členové Společenského nehnutí Yindyistů si úzkostlivě hlídají svou anonymitu a i sami navzájem se poznávají pouze podle tajného znamení Y. Jak jsme však odhalili, velmi silná skupina vzývačů bohyně Yindy se ukrývá v řadách .čních bank. Tam se pomocí rituálů snaží přimět Čechy, aby odkládali změnu banky nebo převedení půjčky na Yindy, přestože tím lidé přichází o spoustu peněz.

Na toto závažné zjištění jsme se rozhodli upozornit i v některých našich nových spotech. První z nich najdete zde: http://youtu.be/gb6mTKlBBbo. Nehnutí Yindyistů má ale na naše životy obrovský vliv i v řadě jiných oblastí. Kdykoliv odložíme nějaký pracovní úkol, návštěvu zubaře nebo třeba podání daňové přiznání na Yindy, řídíme se nevědomky mantrou jeho členů.

Odkládání některých úkolů nebo povinností přitom může mít negativní vliv nejen na naše finance, ale i zdraví nebo vztahy. O jak moc velký problém v Česku jde, se nyní pokoušíme zmapovat. Jakmile budeme mít výsledky, určitě Vás s nimi bez odkladu seznámíme.

Zdravím a přeji hezký víkend! Pokud během něj můžete udělat něco důležitého, záslužného nebo krásného, buďte silní a neodkládejte to na Yindy.

reklama Air

Další zajímavé zprávy z bank naleznete ZDE!



Air Bank: Ostatní banky jedou na yinduismu

Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12596628080

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více