Air Bank se spojí s Monetou. Vznikne třetí největší banka v České republice


21. 12. 2021  08:14     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Velká šachová partie na poli bankovnictví začala. Odstartoval projekt spojení dvou velmi významných bank. Air Bank a Monety. Spojením vyroste pro dosavadní největší bankovní trojku skutečně zdatná konkurence.

Air Bank se spojí s Monetou. Vznikne třetí největší banka v České republice




Spojení dvou významných bank, jako nová konkurence těch velkých, může český bankovní trh významně obohatit. Pokud nově vytvořený subjekt bude i nadále fungovat dynamicky a svěže jako dosud, může přinést velké pohyby na celém bankovním trhu. Nové pojetí bezpoplatkových bankovních služeb, neustálých inovací a image lidské tváře banky, které dosud razila zejména Air Bank je cestou budoucnosti v bankovních službách.

Doufejme, že nový subjekt převezme image Air Bank a ne Monety, protože Moneta byla v poslední době méně viditelná a působila dojmem, že nemá potřebu se nikam posouvat nebo růst. O Air Bank je naopak slyšet všude, a stále je vzhledem k své mladosti skutečně nepřehlédnutelnou bankou.

Přejeme oběma bankám do nového roku hodně finančního zdraví, úspěšné kroky, žádné absurdní poplatky a postupy a ať do bankovního trhu přinesou nový svěží, příjemný a osvěžující vítr.

Připomínáme, že právě Air bank byla hlavním partnerem našich stěžejních anket o nejabsurdnější bankovní poplatek a nejabsurdnější bankovní proces nebo postup.



Air Bank se spojí s Monetou. Vznikne třetí největší banka v České republice

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12541690352

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více