Air Bank snižuje úrok u spoření o 0,1 p.b.


22. 09. 2012  12:02     Vladimír Komjati     komentáře (0)

Od 1. října 2012 snižujeme úrokovou sazbu u našeho spořicího účtu o 0,1 procenta. Můžete však být v klidu. S novým úrokem 2,4 procenta budete mít i tak spořicí účet s jedním ze tří nejvyšších úroků na bankovním trhu. Podle testu reálného zhodnocení na něm navíc letos vyděláte nejvíce.





Proč snižujeme úrok? Při vstupu na trh jsme vám slíbili, že u nás budete mít vždy jeden ze tří nejvyšších úroků na bankovním trhu. Slib držíme a průběžně za vás sledujeme vývoj úrokových sazeb. Kvůli červnovému snížení základní sazby České národní banky (ČNB) však následně klesly i úrokové sazby na srovnatelných spořicích účtech konkurenčních bank. Abychom mohli náš slib TOP 3 garance udržet i do budoucna, musíme se tomuto vývoji přizpůsobit.   I po snížení u nás budete mít spořicí účet s jedním ze tří nejvyšších úroků na trhu. A co víc, podle testu serveru Bankovní poplatky na něm letos reálně vyděláte vůbec nejvíce. Pokud byste si k nám loni v prosinci stejně jako autoři testu uložili 130 tisíc korun, získali byste již teď na úrocích 2020 korun čistého. Vysoké zhodnocení na spořicím účtu však není jediným důvodem, proč je výhodné mít peníze u nás. Nezapomeňte třeba na praktické virtuální obálky. Šetříte na auto? Novou pohovku? Dovolenou? Nastavte si přímo na účtu až deset různých spořicích obálek a sledujte, jak se vám daří je plnit.   Výhodou je také to, že se svými úsporami můžete bez sankcí či výpovědních lhůt libovolně nakládat. Pokud u nás máte současně i běžný účet, můžete peníze z jednoho účtu na druhý posílat dokonce okamžitě. Své úspory tak máte v případě potřeby vždy k dispozici i pro běžné útraty. Naopak na běžném účtu díky tomu můžete držet jen minimum peněz a zbytek nechat vydělávat. Celkově tak uspoříte ještě více.


Air Bank snižuje úrok u spoření o 0,1 p.b.

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15636060848

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více