Air Bank v neděli 1. října spouští nový televizní spot s pracovním názvem


03. 10. 2017  14:17          komentáře (0)

V nové reklamě banka upozorňuje na to, že ani u půjček není flexibilita jako flexibilita, a co někde nejde vyřešit vůbec anebo jen za nemalý poplatek, to jinde klient zařídí jednoduše a zcela zdarma. 

Air Bank v neděli 1. října spouští nový televizní spot s pracovním názvem




"Flexibilitu, tedy přizpůsobení se nové situaci, si každý může představovat jinak. A proto je dobré se předem podívat, jak si flexibilitu vykládá zrovna ta společnost, u které si klient chce půjčku vzít. Může být nakonec
překvapen, v lepším případě příjemně, v tom opačném má aspoň ještě čas si rozmyslet, jestli mu taková nabídka vůbec stojí za to," říká Lenka Rosolová, vedoucí marketingové komunikace Air Bank.


Půjčka od Air Bank si rozhodně na flexibilitu jen nehraje, ale skutečně se klientovi v různých životních situacích přizpůsobí. Klient může zdarma snižovat i zvyšovat splátky a také měnit jejich termín. Půjčku je možné kdykoliv a zcela bezplatně úplně splatit nebo udělat mimořádnou splátku. Navíc vše zvládne klient zařídit jednoduše přes své internetové bankovnictví z pohodlí domova. 

Nový spot "Tak nějak" najdete tady: https://youtu.be/Q6LBs7ivO3s 

Kromě zcela nového spotu "Tak nějak" poběží v televizi souběžně dál i reklama na půjčku od Air Bank s názvem Kšandy. Tato reklama diváky upozorňuje na nesmyslně velké přeplatky, které může klient u některých půjček zaplatit. 

Na flexibilní půjčku banka upozorňuje zároveň pomocí online kampaně. V oblasti kreativity spolupracuje Air Bank s Green Teamem ze skupiny Ogilvy & Mather, média pro ni nakupují Médea a NEO@Ogilvy.



Air Bank v neděli 1. října spouští nový televizní spot s pracovním názvem

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15675995184

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více