AKCENTA CZ představila novou generaci své internetové platformy OLB pro obchodování s devizami


17. 07. 2012  15:41     tz     komentáře (0)

Nová generace internetové platformy pro obchodování s devizami společnosti AKCENTA CZ On-line Broker přináší klientům nové funkce a možnosti. Patří mezi ně neustále “živé“ kurzy cizích měn, jednoduchý způsob obchodování a také zadávání platebních příkazů pro zahraniční platby.





Společnost AKCENTA CZ, která je platební institucí a patří mezi přední nebankovní devizové obchodníky v České republice, představila novou generaci své internetové platformy pro obchodování s devizami On-line Broker (OLB). Hlavní předností představeného řešení je možnost neustále sledovat aktuální pohyb kurzů. Klienti tak mají možnost pomocí několika kliků nakoupit nebo prodat cizí měnu za nabízený kurz ve chvíli, kdy je pro ně nejvýhodnější. Stejně tak mohou provést zahraniční platbu například na účty svých zahraničních obchodních partnerů. Při využití OLB také klienti navíc ušetří ještě více na poplatcích.

 .

„V případě představené nové generace OLB se nejedná pouze o kosmetické změny, ale téměř o zcela novou platformu. Kromě možnosti neustále sledovat “živé“ kurzy mají naši klienti také možnost samozřejmě jednoduše uzavřít obchod, přidávat a editovat si své obchodní partnery a neustále mít přehled o pohybech na svých interních platebních účtech. To vše je zabaleno v novém grafickém kabátu a doplněno intuitivním ovládáním,“ shrnuje výhody Milan Cerman, předseda představenstva a výkonný ředitel oblasti obchod společnosti AKCENTA CZ a dodává: „Nové OLB jsme intenzivně testovali téměř půl roku i ve spolupráci s některými našimi klienty. Vznikla tak platforma, která odpovídá požadavkům našich klientů na profesionální řešení vhodné pro online zahraniční platební styk v 21. století.“

 .

Služba OLB je již tradičně poskytována klientům zcela zdarma. Na novou generaci On-line Broker platformy společnosti AKCENTA CZ jsou v současné době postupně převáděni všichni klienti společnosti, kteří využívají původní verzi. V další fázi potom bude poskytnuta také klientům, kteří internetovou platformu OLB doposud nepoužívají. Všech více než 18 tisíc klientů AKCENTY CZ by mělo mít přístup do této aplikace nejpozději do září 2012.

 


AKCENTA CZ představila novou generaci své internetové platformy OLB pro obchodování s devizami

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16369364816

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více