AKCENTA jako první družstevní záložna nabízí vklady v eurech


14. 07. 2011  14:25     Jan Vlček     komentáře (1)

Družstevní záložny nabízejí svým klientům především kvalitní spořící a flexibilní úvěrové produkty, které se snaží neustále vylepšovat. S nejnovější nabídkou přišla záložna AKCENTA, která jako první nabízí možnost termínovaných vkladů a spořicích účtů také v eurech.





AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo, dnes oznámila rozšíření služeb pro své klienty. Ti mají nově možnost výhodně si uložit nejenom české koruny, ale také eura. Termínované vklady a spořicí účty vedené v evropské měně jsou poskytovány na dobu od třech měsíců po pět let. Mezi družstevními záložnami je AKCENTA první, která tuto službu nabízí.   „I nadále pokračujeme v politice nulových poplatků, proto zřízení a vedení účtu a také vyplacení jistiny je zdarma. Stejně jako u korunových spořicích produktů, tak i v případě těch nových, eurových nabízíme klientům vysoké zúročení vkladů, které může dosáhnout až 5,5 % díky probíhající bonusové akci. V jejím rámci mohou klienti získat jak u vkladů v korunách tak eurech 1% úrokový bonus na první rok vkladu,“ uvedl Stanislav Rokos, obchodní ředitel společnosti AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo a dodal: „naší konkurenční výhodou je i skutečnost, že stejně výhodné podmínky nabízíme jak fyzickým osobám, tak také právnickým osobám a podnikatelům. To, že tento produkt nabízíme mezi záložnami jako první, je už jen třešnička na dortu.“     Eurové spořicí produkty družstevní záložny AKCENTA jsou k dispozici klientům již nyní. Úroky jsou připisovány měsíčně a výhodně spořit mohou jak fyzické osoby, tak právnické osoby a podnikatelé. Více o těchto produktech lze nalézt na stránkách http://finance.akcenta.eu


AKCENTA jako první družstevní záložna nabízí vklady v eurech

Nepravdivá informace.
Reaguji na nepravdivou informaci o tom, že AKCENTA jako první družstevní záložna nabízí vklady v eur...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16283548512

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více