AKCENTA zprovoznila on-line systém uzavírání depozitních produktů


11. 01. 2011  15:37     Jan Vlček     komentáře (0)

Společnost AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo dnes oznámila zprovoznění on-line systému pro uzavírání depozitních produktů. Klienti si tak od dnešního dne mohou založit termínovaný vklad, spořicí účet a nebo revolvingový termínovaný vklad přes internet. Odpadá tedy nutnost návštěvy pobočky společnosti nebo obchodního zástupce a tyto finanční produkty lze uzavřít z pohodlí domova.





„Zprovoznění on-line uzavírání depozitních produktů je další logický krok ve zkvalitňování našich služeb. Díky tomu budou naše finanční produkty, které patří v oblasti termínovaných vkladů a spořicích účtů k nejvýhodnějším na trhu, jednoduše dostupné zcela všem,“ řekl Otakar Schlossberger, předseda představenstva společnosti AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo. „Spořitelní družstva, takzvané kampeličky, začínají konkurovat v oblasti depozit velkým bankovním domům, protože nabízejí vyšší úroky a lidé si začínají uvědomovat, že mají své vklady pojištěny stejně jako v bankách. Záložny také vítězí v osobním přístupu,“ dodal Schlossberger.  

K založení depozitního produktu on-line stačí vyplnit internetový formulář na internetové stránce společnosti AKCENTA, na jehož základě bude připraven a zaslán návrh smlouvy. Ten stačí spolu s dalšími dokumenty podepsat, přiložit požadované doklady a odeslat v připravené obálce zpět na adresu záložny. Poté už je možné začít využívat výhod, které finanční služby společnosti AKCENTA, spořitelní a úvěrní družstvo nabízejí, tedy nulové poplatky za založení a vedení účtů, jedny z nejvyšších úročení uložených finančních prostředků, osobní přístup a jistotu garancí zcela shodnou s bankami. Díky internetovému bankovnictví, které je uživatelům zdarma k dispozici, mají klienti přehled o pohybech na svých účtech, mohou jednoduše žádat o další finanční produkty a celkově své finance na účtech společnosti AKCENTA spravovat.



AKCENTA zprovoznila on-line systém uzavírání depozitních produktů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12593584224

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více