Alior Sync:
Virtuální banka, která se inovací nebojí!


11. 02. 2013  17:14     BP.com     komentáře (3)

V rámci letošního ročníku soutěže "Ideální banka 21. století" psali studenti práce na téma "proklientská banka". A v řadě textů se to jako zaklínadlem hemžilo jedním slovem - INOVACE. My jsme se proto rozhodli, že vám, našim čtenářům a klientům tuzemských bank, budeme ukazovat zajímavé příklady a směry bankovních inovací ve světě. Tentokráte zamíříme do Polska.

Alior Sync: Virtuální banka, která se inovací nebojí!




Alior Sync, virtuální banka působící v Polsku, představuje instituci, která se inovací rozhodně nebojí. Banka přesunula gró svých služeb na síť a logicky cílí na nastupující generaci, pro kterou jsou internet, smartphony nebo tablety naprostou samozřejmostí.

.

STRÁNKY BANKY NALEZNETE ZDE

.

V bance je virtuální pobočka přístupná přes internet, do které lze jednoduše vstoupit kliknutím myši a následně komunikovat se zaměstnanci banky prostřednictvím videorozhovorů, audia nebo chatu. Správce financí, které využívá i data z jiných bank, pomohou optimalizovat portfolio každého bankéře. Zajímavostí je také sekce zábavy – infantilní kratochvíle typu „Najdi 10 rozdílů“ tu rozhodně nenajdete, zato zde můžete sledovat filmy, poslouchat vybranou hudbu podle vašeho gusta nebo se vyřádit v počítačových hrách.

OBRÁZKY:

undefined



Alior Sync: Virtuální banka, která se inovací nebojí!

Re: ŽADOST o info o vašej banke
...

...
ŽADOST o info o vašej banke
Chtel by u vas založit účet,ako mam postupovat?Sem živnostník a potřebuju účet u vás aby platby kter...
Diskutovat (3)