Alza boxy jsou nespolehlivé. Co se vám také může stát?


15. 06. 2021  08:51     Miroslav Zeman     komentáře (1)

Pan Poplatek si objednal v době vrcholové  fáze koronavirové krize od Alzy měřič kyslíku v krvi. Potřeboval ho rychle, aby si v době své nemoci mohl kyslík v krvi měřit a tím i poznal, zda se neblíží vážnější zdravotní problém, například zápal plic. Jeho zkušenost s boxem od Alzy je však velmi špatná.

Alza boxy jsou nespolehlivé. Co se vám také může stát?




Působí to jako skvělý nápad. Zboží od Alzy vám doručí do vašeho města a vy si ho za necelých padesát korun vyzvednete kdykoliv budete potřebovat. Stačí u přístroje zadat kód a příslušná schránka se zbožím se vám otevře. Ano, bylo by to skvělé, kdyby to doopravdy fungovalo.

Pan Poplatek si objednal v době své nemoci měřič na hladinu kyslíku v krvi. Protože byl nemocný, potřeboval ho dodat rychle. Na eshopu od Alzy slibovali dodat výrobek do boxu už do dvou dnů. Skvělé. Kdyby Alze splnila co slíbila.

Den před termínem dodání přišla panu Poplatkovi sms, že zboží dodáno nebude, ale budou se snažit doručit do dalšího dne, jako náhradního termínu. Dobře, tedy. O den později přišla další sms ve stejném znění. Žádný důvod Alza nenapsala. Pan Poplatek se tak nedozvěděl jestli je důvodem nedodání, že zboží prostě není, nebo není místo v boxech, nebo prostě nestíhá přepravce, nic. Po více jak 7 dnech posouvání termínu pan Poplatek objednávku zrušil.

Kdyby Alza už na začátku jasně sdělila, že nutné zboží nedoručí ani za týden, na místo slibovaných dvou dnů, mohl si pan Poplatek objednat zboží jinde, a nečekat mnoho dnů, kdy Alza dodání bez důvodu odkládala. Stejnou zkušenost měl pan Poplatek pár měsíců před tím, kdy si od Alzy objednal Notebook. Po mnoha dnech odkládání musel zakázku zrušit a dojet si pro jiný notebook na prodejnu, protože by se jinak zřejmě nedočkal.

Box od Alzy by tak pan Poplatek rozhodně nemohl doporučit a spíše před ním ostatní zájemce varovat!



Alza boxy jsou nespolehlivé. Co se vám také může stát?

wagdyrezkelsheikh@gmail.com
Pozornost. Jsem pan Wagdy Rezkel Sheikh. Pracuji s Vystar Credit Union Bank Florida USA. poskytuj...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15697773504

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více