Aplikace ČSOB a Era smartbanking trhá rekordy


11. 04. 2012  11:13     Pavla Hávová     komentáře (0)

Klientů využívajících smartbanking od ČSOB a Ery neustále přibývá, v současné době je to 28 tisíc aktivních uživatelů. Aplikaci si od lednového spuštění stáhlo 45 tisíc uživatelů, kteří učinili transakce v objemu více než 560 milionů korun. Lidé si na svých chytrých telefonech a tabletech nejčastěji zjišťují zůstatky na účtech a zobrazují šablony platebních příkazů.





„Uživatelů chytrých telefonů nejen u nás, ale i celosvětově rychle přibývá a z obrovského zájmu je jasné, že smartbanking byla aplikace, která jim velmi chyběla. Lidé ho využívají především pro jednodušší úkony, jako je zjištění stavu konta či jednorázové platební příkazy. Ukazuje se, že pro naše klienty se ze smartbankingu stal užitečný doplněk k internetovému bankovnictví, i když jej v dohledné době úplně nenahradí,“ říká Martin Štýber, výkonný manažer Vývoje finančních služeb ČSOB a Poštovní spořitelny. „Současně vidíme příležitost k většímu zpřístupnění účtů pro seniory, mezi kterými jsou smartphony a tablety v čím dá větší oblibě. Díky kompaktnosti a relativní jednoduchosti pro ně mohou být snadnějším nástrojem ke správě účtu,“ doplňuje Martin Štýber.

 

O kvalitě smartbankingu svědčí kromě dat o využívání i nominace do soutěže Nejlepší Mobilní aplikace roku 2012. ČSOB a Era ve spolupráci s vývojáři do budoucna plánují další vylepšení a rozšíření funkčností, mezi jinými se plánuje i zpřístupnění pro platformu zařízení se systémem Windows Phone 7.5 a optimalizace aplikace pro tablety s OS Android 3.0 a vyšší.

 

Stáhnout aplikaci Smartbankingu od ČSOB a Ery pro smartphony a tablety s operačním systémem iOS a stále nejpopulárnějším Android mohou klienti již od 1. ledna.  Systém nabízí velké množství funkcí pro rychlou a snadnou správu účtu, a to téměř kdekoliv. Aplikace je dostupná zdarma ke stáhnutí z App Storu, Google play, nebo Samsung Apps.. Bezpečnost aplikace je zaručena díky použití identifikačního čísla, PINu, unikátního SMS kódu a jedinečného šifrovacího mechanismu.

 

Více informací a odkazy na stažení aplikace:

ČSOB http://www.csob.cz/cz/Lide/Elektronicke-bankovnictvi/Stranky/CSOB-SmartBanking.aspx

ERA http://www.erasmartbanking.cz/

 

 

 

Era / Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.



Aplikace ČSOB a Era smartbanking trhá rekordy

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15205787824

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více