AuPortal spustil Zlaté konto, se kterým můžete nakupovat zlato levněji


12. 02. 2013  14:12     David Mitrenga     komentáře (0)

Společnost Auportal, jeden z předních obchodníků s investičními kovy v ČR a na Slovensku, připravila pro český trh novou možnost spoření do zlata tzv. Zlaté konto.  Produkt nabízí příležitost všem potenciálním střadatelům nižších částek ukládat za výhodných podmínek své prostředky do investičního zlata.

AuPortal spustil Zlaté konto, se kterým můžete nakupovat zlato levněji




„Produkt Zlaté konto je určen především pro klienty, kteří si nemohou dovolit ukládat větší objem peněz pravidelně do zlata. Tímto ztrácí možnost nakupovat slitky s nižšími maržemi,“ říká Hana Svobodová, business manažerka společnosti AuPortal.

Jak funguje Zlaté konto

Zájemce o spoření ve zlatě posílá pravidelně (např. jednou měsíčně) určitý obnos, za který mu společnost AuPortal nakupuje investiční zlato. Výhodou je, že klient nepřeplácí hodnotu kovu prémiem (marží pro obchodníka) malých slitků (což může být až 30 %), ale pouze prémiem slitku o hmotnosti 20 g (do 5 %).

Klient si pouze určí cílovou částku (min. 50 000 Kč) a následně je za každou jeho připsanou platbu nakupováno zlato. V případě dosažení cílové částky dostane takový počet gramů, jako by spořil s prémiem 20g slitku.  Pakliže klient přeruší pravidelné splátky, dostane své zlato také. Počet gramů pak ovšem odpovídá spoření 1g slitku.

„Tradice uchování hodnot ve zlatě byla v České republice v minulém století přerušena. Nyní se k ní lidé vrací a Zlaté konto může být ideální možností pro ty, kteří rádi spoří po menších částkách a současně chtějí zlato získat co nejlevněji,“ dodává Bronislav Beneš.

O AuPortal:

Společnost byla založena skupinou investorů, s cílem vybudovat v tuzemsku spolehlivého dodavatele investičního zlata a stříbra pro diverzifikaci vlastního portfolia. Profesionální servis spolu s nejnižším prémiem pro zlato a stříbro v České republice dělá z této značky seriózního a důvěryhodného partnera investorům z řad soukromých osob, živnostníků a majitelů firem. V nabídce společnosti AuPortal jsou mince, slitky a cihly v hodnotě desítek až několika set tisíc korun. Zákazníci si mohou vybrat vlastní způsob nákupu. K dispozici mají moderní e-shop, kamenné prodejny v Praze a Brně a také Zlaté konto.  Více informací na www.auportal.cz



AuPortal spustil Zlaté konto, se kterým můžete nakupovat zlato levněji

Diskutovat (0)


Vinou spících peněz na neúročených účtech Češi od počátku roku přišli o

47344543688

Devizová kalkulačka

Vypočítat

Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710