AXA a penze? Spolupráce s penzijní společností Komerční banky


08. 08. 2012  11:11     tz     komentáře (0)

Finanční skupina AXA se zapojí do druhého pilíře nového důchodového systému v České republice jako finanční poradce. Aby mohla svým klientům poskytovat co nejlepší řešení starobní penze, uzavřela strategickou dohodu se silným partnerem a v rámci druhého pilíře spojí síly s penzijní společností Komerční banky. Tato fáze nového penzijního systému bude spuštěna na začátku roku 2013. Spolupráce se nevztahuje na třetí pilíř, kde bude AXA nabízet své vlastní fondy.





„Na základě velmi pečlivého posouzení jsme se rozhodli vstoupit do takzvaného druhého pilíře v roli finančního poradce. Jsme plně přesvědčeni, že toto strategické partnerství s Komerční bankou nám umožní nabízet v rámci druhého pilíře to nejlepší na trhu. Zároveň nám umožní maximálně se zaměřit na vývoj produktů a řešení, která budeme našim klientům moci nabízet v rámci třetího pilíře českého důchodového systému,“ uvedl Mojmír Boucník, finanční ředitel skupiny AXA pro ČR a SR.

 .

Spolupráce s penzijní společností Komerční banky se týká druhého pilíře nového penzijního systému. V rámci reformovaného třetího pilíře (doplňkové penzijní spoření) bude AXA nabízet od počátku roku 2013 své vlastní portfolio fondů. Tyto fondy budou dostupné jak novým klientům, tak stávajícím klientům AXA penzijního fondu. Klienti si budou moci zvolit z nejrůznějších investičních strategií, počínaje konzervativní variantou při minimálním riziku až po dynamické strategie s příslibem vysokých potenciálních výnosů.

 .

Skupina AXA je jedním z předních poskytovatelů finančního zajištění na stáří na českém i celosvětovém trhu. AXA penzijní fond poskytuje svoje služby téměř 439 tisícům klientů, jejichž vklady dosahují celkové výše 32,9 miliardy korun.

 


AXA a penze? Spolupráce s penzijní společností Komerční banky

Diskutovat (0)


Vinou spících peněz na neúročených účtech Češi od počátku roku přišli o

47184742088

Devizová kalkulačka

Vypočítat

Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724