AXA Bank hledá nejlepší bankéře na Facebooku


23. 11. 2010  10:29     Marek Zeman     komentáře (0)

Česká pobočka AXA Bank Europe spustila inovativní aplikaci na sociální síti Facebook. Hra X-BANK GAME umožňuje hráčům vytvořit si svou vlastní personalizovanou bankovku, na kterou mohou umístit například své vlastní foto. Tuto bankovku pak soutěžící posílají svým přátelům na Facebooku a sbírají za to virtuální peníze. Nejúspěšnější hráči mohou vyhrát ceny vyplácené ve skutečných penězích na spořicí účty.





„X-BANK GAME je hra, na které si může každý vyzkoušet, do kterých přátel na Facebooku se mu vyplatí investovat. Virtuální peníze totiž hráč získá jen v případě, že mu jeho přítel akceptuje zaslanou bankovku,“ říká Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA. „S nadhledem se dá říci, že X-BANK GAME otestuje pevnost mnoha přátelství na sociální síti.“   Principem X-BANK GAME je výměna virtuálních bankovek mezi jednotlivými hráči. Každý hráč dostane na začátku hry k dispozici virtuální účet s určitou částkou. Vytvoří si svou vlastní bankovku, na kterou umístí místo Františka Palackého či Emy Destinové třeba svůj vlastní portrét. Tuto bankovku (v hodnotě, kterou sám určí) poté pošle jednomu či více svým přátelům na Facebooku. Pokud příjemce bankovku akceptuje, připíše si zaslanou částku na svůj účet, zatímco autor bankovky získá několikanásobně vyšší částku.   Hráči, kteří takto na své virtuální účty nespoří nejvyšší částky, se mohou těšit na skutečné peníze. Každý týden mohou získat až 5 000 Kč, na konci soutěže poté hlavní cenu ve výši 19 000,- Kč. Všechny ceny jsou přitom vypláceny na spořicí účet u AXA Bank s výhodnou roční úrokovou sazbou až 2,5 %.   Do aplikace X-BANK GAME se lze přihlásit na adresách: http://www.axabank.cz/x-bank-game http://apps.facebook.com/x-bank-game/


AXA Bank hledá nejlepší bankéře na Facebooku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12569971680

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více