AXA Bank nabízí hypoteční úvěr bez poplatků


14. 12. 2012  12:12     tz     komentáře (0)

AXA Bank přichází s další výhodou – ruší měsíční poplatky spojené s vedením hypotečního úvěru. Vedení úvěrového účtu tak bude pro všechny hypotéky bez jakýchkoli dodatečných podmínek zcela zdarma. Měsíční splátky budou zahrnovat pouze úroky a jistinu. AXA Bank nyní nabízí hypotéky na pobočkách finanční skupiny AXA a prostřednictvím vybrané sítě smluvních partnerů po celé České republice.





„Klientům chceme dlouhodobě nabízet vždy něco navíc, proto jsme se rozhodli zrušit poplatky za vedení účtu k hypotékám. Naším cílem je nabízet co možná nejvíce přehledné produkty. Kromě předem stanovené a garantované úrokové sazby se nyní klientovi nezvyšuje náročnost úvěru o poplatky za vedení úvěrového účtu,“ uvedl Ladislav Kročák, generální ředitel AXA Bank Europe pro Českou republiku a Slovensko a dodal: “Hypotéky již nyní nabízíme na pobočkách v celé České republice.“

 

AXA Bank v létě vstoupila na trh s pilotním prodejem hypoték v Praze a středních Čechách a s inovativním přístupem, který zahrnuje zejména výhodné a zcela transparentní úrokové sazby bez dodatečných požadavků, jako je závazek uzavření dalšího produktu nebo otevření běžného účtu. Mezi další výhody hypotečního úvěru od AXA Bank patří i mimořádné splátky zdarma až do výše 20 % z aktuálního zůstatku jistiny.

 

Úrokové sazby hypoték AXA Bank

Délka fixace
Úroková sazba
3 roky
3,19 % p.a.
5 let
3,09 % p.a.
10 let
3,95 % p.a.
 
 

Při refinancování hypotéky navíc klient dopředu neplatí žádný poplatek za poskytnutý úvěr ani za odhad nemovitosti. Tento produkt je tedy také zcela bezplatný.

 

Hypoteční úvěr u AXA Bank lze snadno zřídit pomocí krátkého online formuláře na webových stránkách http://www.axabank.cz/banka/hypoteky/hypotecni-uver/, přes který si klienti domluví schůzku s finančním zprostředkovatelem. Na zmíněném webu jsou zároveň dostupné veškeré detaily o tomto produktu.



AXA Bank nabízí hypoteční úvěr bez poplatků

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15713373472

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více