AXA Bank nyní nabízí zvýšenou úrokovou sazbu Spořicího účtu


08. 11. 2012  19:52     tz     komentáře (0)

AXA Bank přichází s výhodnou nabídkou úročení u svého Spořicího účtu. Noví klienti mohou nyní získat roční úrokovou sazbu 2,5 %, což je jedna z nejlepších nabídek na trhu. Tuto sazbu mají garantovanou až do konce března příštího roku.





Zvýhodněnou základní úrokovou sazbu ve výši 2,5 % p.a. získají všichni klienti, kteří si u AXA Bank požádají o založení Spořicího účtu nejpozději do 15. prosince letošního roku. Vyšší úrok bude těmto klientům garantován minimálně do 31. března roku 2013. „Klientům chceme dlouhodobě nabízet co nejvyšší zhodnocení jejich peněz bez zbytečných poplatků. Zřízení a vedení Spořicího účtu od AXA Bank je proto zcela zdarma, stejně jako většina dalších běžných bankovních služeb,“ uvedla Eva Šebestová, manažerka PR a komunikace finanční skupiny AXA.

 .

Díky bezplatnému internetovému bankovnictví lze mít peníze na Spořicím účtu AXA Bank jednoduše pod kontrolou a platby posílat rovnou na cílový účet bez nutnosti předchozího převodu na běžný účet. Ke Spořicímu účtu poskytuje AXA Bank zdarma také platební kartu VISA Electron pro platby či výběry hotovosti z bankomatů v České republice i v zahraničí. Spořicí účtu AXA Bank lze jednoduše založit on-line, a to pouhými třemi kroky na stránkách www.axa.cz. Přes webové stránky je rovněž možné domluvit si osobní schůzku s poradcem. Další možností je sjednání účtu u přepážky na kterékoli z více než 90 poboček skupiny AXA po celé České republice. Spořicí účet od AXA Bank patří dlouhodobě mezi nejlepší finanční produkty na českém trhu, o čemž svědčí získání dvou prestižních ocenění v kategorii spořicí účty - Zlaté euro 2011 a Finanční produkt roku 2011.



AXA Bank nyní nabízí zvýšenou úrokovou sazbu Spořicího účtu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12573623648

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více