AXA Bank zintenzivňuje aktivitu – dočkají se klienti běžného účtu?


14. 08. 2012  00:48     BP.com     komentáře (0)

Další články

Axa Bank začíná být na bankovním trhu velmi aktivní. Rozšiřující nabídka služeb a vysoké úroky na spořicím účtu lákají čím dál více klientů. „Jsme rádi, že je o nás slyšet v souvislosti s dobrými zprávami pro naše klienty,“ říká Petr Pařízek, který se stará o komunikaci banky s médii.





Axa Bank se do bankovní činnosti skutečně pustila v celku intenzivně. Není to tak dávno, co banka spustila nabídku hypoték, a už se začíná se mluvit o běžných účtech pro klienty a dalších službách. Jak je banka spokojena s reakcí spotřebitelů na nabídku hypoték? „Pilotní prodej hypoték v Praze a Středočeském kraji jednoznačně plní naše očekávání. Potvrzuje se nám, že klienti oceňují jednoduchost naší hypotéky, kdy předem jasně vědí, jakou úrokovou sazbu mají očekávat,“ řekl k novince v nabídce AXA Bank Pařízek. Bankéři finanční skupiny rozhodně nic neuspěchali a přípravě produktové nabídky věnovali maximální péči – stádium přípravy nabídky hypoték včetně pilotního testování zabralo rok a půl. „Hypotéky představují jeden ze složitějších produktů,“ vysvětluje Pařízek. My díky nízkým provozním nákladům můžeme nabídnout zajímavé zhodnocení vkladů na spořicích účtech bez poplatků za vedení účtu a také hypotéky s atraktivními úrokovými sazbami a komplexním pojištěním od pojišťovny AXA,“ dodává.

  .

HRAJTE O NOVÝ TABLET!

.

A jak banka reaguje na „šeptandu“ ohledně dalších inovací v produktové nabídce? AXA Bank sleduje podmínky na trhu a průběžně zvažuje, zda ke stávající nabídce - spořicímu účtu a hypotéce - přidá ještě další produkt,“ nechce Pařízek prozradit, co se v kuchyni banky peče. Dle našich informací by to však skutečně mohl být onen běžný účet, který by zájem o banku ještě více posílil. „V rámci vývoje produktů i marketingových nabídek cílíme na nové klienty a zároveň přinášíme více benefitů klientům stávajícím. Vstup nových subjektů na trh v loňském roce navíc pomohl zvýšit všeobecné povědomí klientů o alternativních bankách,“ naznačuje Pařízek předci jenom směr, kterým se banka bude ubírat, i to, že AXA bank v boji o nové klienty pomáhá zájem o menší banky. Častým kamenem úrazu menších bank u konzervativních klientů je absence obchodních míst, tedy míst, kde si člověk mlže banku fyzicky „osahat“. To však není případ AXA, protože obchodní zastoupení je poměrně husté. „Již dnes jsme k dispozici na více než 90 pobočkách v České republice. Na všech těchto místech řešíme potřeby klientů v oblasti bankovnictví, pojištění, investic i penzijního připojištění,“ potvrzuje Pařízek.



AXA Bank zintenzivňuje aktivitu – dočkají se klienti běžného účtu?

Diskutovat (0)


Další články k tématu

Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16228096608

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2610
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6690
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8540
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3485
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9780
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4200
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0765
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více