AXA myslí ekologicky – podporuje elektronickou komunikaci


28. 03. 2013  12:44     tz     komentáře (0)

Společnost AXA spustila i na českém trhu svůj celosvětový projekt GO GREEN & DIGITAL, který přispívá k ochraně životního prostředí a zároveň podporuje efektivnější komunikaci s klienty. Kromě nahrazení papírové korespondence elektronickou nabízí klientům možnost komunikovat on-line prostřednictvím klientského portálu www.mojeaxa.cz, kde mohou kdykoliv získat přehled o svých smlouvách a financích a u vybraných produktů mají možnost aktivních operací či přesunu finančních prostředků.

AXA myslí ekologicky – podporuje elektronickou komunikaci




„Prioritou společnosti AXA je poskytovat našim klientům moderní a efektivní služby. Věříme, že tuto novou formu rychlé a pohodlné komunikace naši klienti ocení. Program GO GREEN & DIGITAL navíc zapadá do konceptu naší společenské odpovědnosti, jehož nedílnou součástí je právě ochrana životního prostředí,“ říká Eva Šebestová, manažerka PR a komunikace finanční skupiny AXA.

Projekt GO GREEN & DIGITAL umožňuje v první fázi klientům on-line komunikaci prostřednictvím klientského portálu, kde mají k dispozici detailní přehled o svém produktu, či například zasílání elektronických výpisů. Společnost AXA má ambici tuto formu komunikace s klienty i v budoucnu dále vylepšovat a rozvíjet. 

Projekt GO GREEN & DIGITAL vznikl v rámci strategie společenské odpovědnosti, která je nedílnou součástí filozofie celé skupiny AXA. Dlouhodobé upřednostňování elektronických služeb je nejen projevem ohleduplnosti k životnímu prostředí, ale současně přispívá také ke zvýšení komfortu při komunikaci s klienty.



AXA myslí ekologicky – podporuje elektronickou komunikaci

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15229678880

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více