AXA podpořila péči o seniory částkou 52 000 korun


20. 03. 2013  11:29     tz     komentáře (0)

Společnost AXA se zapojila do projektu „Přání financují péči“, který pomáhá financovat péči o seniory Domova Sue Ryder. V rámci tohoto projektu si zájemci z řad firem i jednotlivců mohou objednat zhotovení novoročních přání v tištěné či elektronické verzi. Získané peníze pak putují přímo na konto Domova Sue Ryder. V minulém roce se tak podařilo získat celkem 230 000 korun. Z patnácti firem, které se v loňském roce projektu zúčastnily, přispěla právě AXA největším dílem.

AXA podpořila péči o seniory částkou 52 000 korun




„Jsme velice rádi, že můžeme finančně přispívat do takovýchto smysluplných projektů, jejichž výtěžek podpoří potřebné oblasti, kterou kvalitní péče o seniory bezpochyby je,“ říká Eva Šebestová, manažerka PR a komunikace finanční skupiny AXA.

 

„Projekt „Přání financují péči“ patří již šest let k našim hlavním fundraisingovým aktivitám a významným dílem nám pomáhá zajišťovat finance pro každodenní provoz Domova. Proto si velmi ceníme podpory společnosti AXA, díky níž jsme letos z prodeje novoročních přání získali nemalou částku,“ doplňuje Jaroslav Pšenička, fundraiser Domova Sue Ryder.

V rámci projektu „Přání financují péči“ si zájemci mohou každý rok vybírat z řady originálních návrhů vánočních přání, který vytvářejí studenti grafického designu a profesionální výtvarníci. Princip projektu je postaven na tzv. „benefiční marži“, tedy na rozdílu mezi komerční cenou a skutečnými náklady na výrobu přání, přičemž výrobní náklady se díky zapojeným partnerům daří snižovat na minimum. Zisk z prodeje novoročních přání pomáhá financovat péči o klienty v Domově Sue Ryder.



AXA podpořila péči o seniory částkou 52 000 korun

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15708731056

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2560
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7050
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8560
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3735
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0530
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0756
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více