AXA spustila webový portál pro likvidaci pojistných událostí


19. 12. 2012  18:33     tz     komentáře (0)

AXA pojišťovna ve spolupráci s AXA Assistance spustila pro klienty nový webový portál pro likvidace pojistných událostí. Klienti se do aplikace mohou přihlásit pomocí údajů, které jim jsou zaslány v registrační SMS po nahlášení pojistné události. Systém umožňuje sledovat aktuální stav vyřizování pojistné události, přímou komunikaci s likvidátorem a zasílání dokladů potřebných k likvidaci. Webový portál je pro všechny klienty s neživotním pojištěním, tedy pojištěním vozidla či bydlení, dostupný na webových stránkách www.axa.cz, a to i ve smart phonech.





Na začátku prosince spustila AXA pojišťovna nový klientský webový portál pro řešení pojistných událostí. Přístup do systému klient získá po přihlášení do aplikace na http://www.axa.cz/moje-axa/. Pro bezpečné přihlášení slouží přihlašovací jméno a heslo, které klient obdrží v SMS zprávě po registraci své pojistné události.

 

„Naším cílem bylo vytvořit přehledný webový portál, kde budou mít klienti možnost průběžně sledovat aktuální stav vyřizování jejich pojistné události. Věříme, že tato komplexní služba klientům maximálně usnadní řešení této nepříjemné události,“ uvedla Eva Šebestová, manažerka PR a komunikace finanční skupiny AXA.

 

Klienti mohou na portálu nejen sledovat stav, ve kterém se jeho pojistná událost nachází, ale mohou jeho prostřednictvím také zasílat doklady nutné pro likvidaci přímo do spisu pojistné události. Systém klientovi rovněž umožňuje přímo komunikovat s likvidátorem jeho pojistné události a může kdykoli zobrazit veškerou korespondenci.

 

Portál je dostupný na webových stránkách www.axa.cz a lze jej využívat i ve smart phonech. S veškerými dotazy týkajícími se likvidace pojistné události i využívání nového portálu se klienti mohou obracet na AXA linku 292 292 292.



AXA spustila webový portál pro likvidaci pojistných událostí

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16246143856

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více