AXA životní pojišťovna nabízí dvanáct nových variant zdravotního připojištění


02. 04. 2012  14:49     tz     komentáře (1)

U AXA životní pojišťovny bude od začátku dubna možné pořídit nové druhy zdravotních připojištění. Ať už jde o následky úrazu, chirurgický zákrok, denní pobyt v nemocnici, rekonvalescenci či invaliditu, je AXA vhodným partnerem, který dokáže pomoci při řešení mnoha obtížných životních situací.





„Každému z nás se může přihodit událost, která nadlouho nebo i navždy změní náš zdravotní stav a tedy i životní návyky. Smyslem našich nových připojištění je buď poskytnout jednorázové „bolestné“ nebo usnadnit přechodné období, při němž přivykáme novým okolnostem našeho života,“ uvedl Marek Zeman, ředitel PR a komunikace finanční skupiny AXA.

 

V nabídce nových a modifikovaných připojištění nalezneme například Milionové pojištění, kdy je celá pojistná částka automaticky vyplacena, pokud stupeň tělesného postižení dosáhl 50 %, není tedy odstupňována podle rozsahu poškození. Další novinkou je připojištění rekonvalescence, při jehož uplatnění bude klientovi poskytnuta částka závislá na počtu dní předchozí hospitalizace. Pojistit se lze také pro případ chirurgického zákroku, po jehož provedení následuje jednorázová výplata, toto se navíc vztahuje i na drobnější zákroky.

 

V rámci úrazového pojištění byla zkrácena doba nezbytného léčení na sedm dní, která je platná pro všechny typy úrazů a není již třeba sjednávat tarify na různé druhy úrazů. Dále AXA životní pojišťovna rozšířila nad zákonný rámec své pojistné podmínky pro případ invalidity. To znamená, že vytvořila nový, 4. stupeň invalidity, který je definován kombinací 3. stupně invalidity a zároveň přiznáním zákonného příspěvku na péči pro stupeň závislosti III nebo IV.

 

Milionové pojištění

Produkt s názvem „Milionové pojištění“ je modifikací současného připojištění trvalých následků úrazu. Toto pojištění je nabízeno ve dvou variantách pojistných částek: jeden nebo dva miliony korun. Specifikem produktu je výplata zvolené pojistné částky bez ohledu na konkrétní stupeň poškození, pokud stupeň tělesného poškození dosáhl minimálně 50 %.

 

Nová připojištění hospitalizace

Nová připojištění denní dávky při pobytu v nemocnici jsou modifikací současně nabízených produktů této kategorie. Připojištění je nabízeno ve čtyřech verzích:

 

- Připojištění denní dávky pro případ pobytu v nemocnici následkem úrazu a nemoci / pouze následkem úrazu.

- Připojištění denní dávky pro případ pobytu v nemocnici následkem úrazu a nemoci / pouze následkem úrazu s progresivním plněním

 

Hlavní odlišností těchto verzí oproti stávajícím produktům hospitalizace je výplata zvýšeného pojistného plnění ve výši dalšího jednonásobku pojistné částky v případě pobytu na jednotce intenzivní péče (JIP) v délce maximálně do 90 dní strávených na JIP. Dalším specifikem všech verzí produktu je výplata dvojnásobného plnění za hospitalizaci pojištěného dítěte nejvýše do 6-ti let věku. V případě variant s progresivním plněním je navíc vypláceno progresivně se zvyšující pojistné plnění za příslušný počet dní hospitalizace. 

 

Připojištění rekonvalescence

Připojištění rekonvalescence je novým produktem v nabídce AXA životní pojišťovny a je doplňkem k připojištění hospitalizace. Poskytuje klientovi prostředky určené primárně na úhradu výdajů spojených s návratem z nemocnice (např. nákup doprovodných léčebných prostředků). Jeho cílem je zpříjemnit klientovi následující dobu zotavování. Je nabízeno ve dvou variantách – pro případ rekonvalescence následkem úrazu nebo nemoci / pro případ rekonvalescence následkem úrazu. V případě sjednání tohoto připojištění je pojistná částka automaticky stanovena jako 50 % pojistné částky sjednané pro případ hospitalizace. Sjednaná pojistná částka ve formě denního odškodného je vyplacena za dvojnásobný počet dnů předcházející hospitalizace.

 

Připojištění pro případ chirurgického zákroku

Připojištění pro případ chirurgického zákroku je novým produktem v nabídce AXA životní pojišťovny. Chirurgickým zákrokem je nejen klasická operace, ale také drobnější zákroky prováděné bez otevřeného operačního přístupu. Produkt je nabízen ve dvou variantách – pro případ chirurgického zákroku následkem úrazu nebo nemoci / pro případ chirurgického zákroku následkem úrazu. Pojistná ochrana se vztahuje na podstoupení chirurgického zákroku pojištěným, kterému je v případě pojistné události vyplaceno jednorázové plnění ve výši příslušného procenta ze sjednané pojistné částky odpovídající chirurgickému zákroku dle oceňovací tabulky.

 

Připojištění denního odškodného za dobu nezbytného léčení úrazu od 7. dne

Tento produkt je sloučením našich stávajících pojištění denního odškodného za dobu nezbytného léčení úrazu a pojištění denního odškodného za dobu nezbytného léčení vyjmenovaných drobných úrazů. Klient si tedy již nemusí tyto dva tarify sjednávat zvlášť, ale lze být pojištěn na všechny typy úrazů v rámci tohoto nového připojištění. Další výhodou je kratší doba nezbytného léčení úrazů, která je pro všechny úrazy sedm dní s tím, že pojistné plnění bude vyplaceno zpětně od 1. dne léčení úrazu.

 

Připojištění pro případ invalidity 2., 3. a 4. stupně

Připojištění pro případ invalidity 2., 3. a 4. stupně je rozšířením současného připojištění pro případ invalidity 3. stupně o další dva stupně. Definice 2. a 3. stupně invalidity je dána zákonem č. 155/1995 Sb., o důchodovém pojištění, v platném znění. AXA životní pojišťovna mimo tento zákonný rámec nabízí navíc 4. stupeň, který je založen na výplatě 200% pojistné částky v případě splnění podmínky přiznání invalidity 3. stupně a současného přiznání příspěvku na péči pro stupeň závislosti III nebo IV podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, v platném znění. Připojištění je nabízeno ve variantě s konstantním pojistným a variantě s rostoucím pojistným v závislosti na aktuálním věku pojištěného.

 


AXA životní pojišťovna nabízí dvanáct nových variant zdravotního připojištění

Pozor
Pozor pojišťovna AXA jsou podvodníci,před podpisem slibují a když se něco stane,tak skutek utek!!!Os...
Diskutovat (1)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12442886160

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3210
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4030
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8690
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5540
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8400
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0907
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více