Až 5 milionů korun pro podnikatele


14. 08. 2008  19:03     Markéta Dvořáčková     komentáře (0)

Kontokorentní úvěr Flexi Business - až 1,5 milionu korun do 24 hodin.





Až 5 milionů korun bez zajištění půjčí nově podnikatelům GE Money Bank. Od srpna nabízí novou variantu kontokorentního úvěru Operativ Business, v rámci níž tak lze získat bez zajištění jednu z nejvyšších částek na trhu. Kromě toho banka pro podnikatele připravila další novinky – na 1,5 milionu korun zvýšila úvěrové maximum u kontokorentu Flexi Business a na 10 milionů, tedy dvojnásobek, horní hranici zajištěné verze úvěru Operativ Business. Pro začínající podnikatele je připraven kontokorent Mini Flexi Business s úvěrovou hranící 100 tisíc korun bez nutnosti předložení daňového přiznání.

 

„Potřeby podnikatelů dlouhodobě stoupají i pokud jde o provozní financování. Proto jsme se rozhodli zvýšit maximální hranici zajištěné varianty úvěru Operativ Business až na 10 milionů korun a zároveň zavést nezajištěnou verzi. Při částce do 5 milionů korun si podnikatel může vybrat, zda úvěr zajistí nemovitostí nebo nikoli,“ řekl Vojtěch Záškodný, ředitel segmentů bankovnictví pro malé a střední podniky v GE Money Bank, a dodal: Smlouva o úvěru se uzavírá na jeden rok s automatickým prodloužením o další, jsou-li plněny smluvní podmínky. V takovém případě má podnikatel časově neomezený přístup k finančním prostředkům, které může čerpat bezúčelově a podle svých potřeb.“

 

O schválení úvěru GE Money Bank rozhodne do tří pracovních dnů. Žádost je také možné podat on-line. Úroky se platí měsíčně z čerpané části úvěrového rámce a úvěr lze splácet až po dobu tří let. Úroková sazba se stanovuje individuálně. Finanční prostředky mohou podnikatelé čerpat formou kontokorentního nebo revolvingového úvěru.

 

Další letní novinkou pro podnikatele je vylepšení podmínek kontokorentních podnikatelských úvěrů Flexi Business a Mini Flexi Business. „Výrazně jsme zrychlili proces schvalování a zároveň jsme zvýšili úvěrový rámec kontokorentu Flexi Business až na 1,5 milionu korun,“ doplnil Záškodný.

 

GE Money Bank rozhodne o předběžném schválení kontokorentních úvěrů Flexi Business a Mini Flexi Business za 20 minut. Schválení a čerpání proběhne do 24 hodin od dodání potřebných dokladů. Žádost o úvěr a jeho poskytnutí je navíc zcela zdarma.

 

Kontokorent Flexi Business je nezajištěný úvěr, který banka poskytuje ve výši od 40 tisíc do 1,5 milionu korun. Úvěr je určen pro fyzické osoby podnikatele, některé právnické osoby a zemědělská družstva. Mohou o něj žádat také vybrané profesní skupiny, které navíc nemusí dokládat historii podnikání. Jedná se o lékaře, zubaře, veterináře, lékárníky, notáře, advokáty a daňové poradce.

 

Začínajícím podnikatelům nabízí GE Money Bank kontokorent Mini Flexi Business ve výši od 10 do 100 tisíc korun. Podnikatelé nemusejí předkládat daňové přiznání a banka nevyžaduje žádnou formu zajištění. Úvěr Mini Flexi Business je určen pro fyzické osoby podnikatele.

 



Až 5 milionů korun pro podnikatele

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16370185520

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6230
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8460
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3705
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8130
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0724
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více